Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Zakompleksiona po uszy

Polecane posty

Jak ja mam zyc?:( Bedac w zwiazku czuje sie okropnie!Czuje sie gorsza posrod tych wytapetowanych i wysylikonowanych lalek:( Nie mam malego biustu ,ale jak by byl wiekszy bylo by super,a to wiaze sie z operacja,na ktora mnie raczej nie stac.Moj facet powtarza mi ,ze nie da sie mnie porownac do jakiej kolwiek,ze jestem jego Skarbem,boginia itd.(ma on 28 lat),ale ja wciaz czuje nie pewnosc.Kiedy patrze na siebie w lustrze robi mi sie nie dobrze:(Bylam fotomodelka w swoim miescie,ale co z tego:o Kazdy mowi,ze nic mi nie brakuje,ale ja przeciez widze,ze pasztet ze mne:( 😭Nie wytrzymuje psychicznie...

Gość spinacz do bielizny
a ja codziennie rano ,zaraz po przebudzeniu idę do największego lustr jakie jest w domu i sobie powtarzam z wieeelkim przekonaniem,ze jestem piekna i cudowna i działa , wierze w to :D Ludzie dokoła tez;)

Nie mam pojecia z kad taki brak wiary w siebie i tak niska samoocena:(

Gość spinacz do bielizny
wiesz co,w sumie Ci się dziwię,ze majac faceta masz takie niskie poczucie własnej wartosci,mnnie posiadanie mena zawsze z jakichstam kompleksów leczyło:)

U mnie to nie dziala:( Moj facet,z ktorym bylam 3 lata nie prawil mi komplementowa, obecny owszem,ale ja nie wierze w to co mowi:( Bardzo bym chciala mu uwierzyc,bo kocham Go:(,ale nie potrafie juz zaufac nikomu.Komplementow nigdy nie przyjmowalam.

Gość spinacz do bielizny
Ja kiedyś też nie przyjmowałam,zawsze myślalam,że ktoś mi słodzi ze złośliwosci,ale teraz proboje w sobie dostrzegac same pozytywy i komplementy przyjmuje z usmiechem:) Ja fogle usmiechniete dziewcze jestem..czasem zbyt czesto:D

U mnie tez usmiechu nie brak,ale coz...Kiedy wiem,ze moj facet oglada jakis program...np.ostatnio o biustach to szlak mnie trafial!To byly \"rozmowy w toku\" niby tylko,ale...wr!:o

Gość spinacz do bielizny
kurcze,ja mam D i oddalabym zycie zeby zmniejszyc,ale wiem,ze ot nierealne,na operacje jestem za młoda,zresztą nie stać mnie ,więc zaakceptowałam:) I naprawdę, na cyckach się świat nie kończy:)

Ja mam male C,a duze B :p ,ale to za malo:( Chciala bym,marze by miec pelne C:(

Gość spinacz do bielizny
ja Ci dam swoje D i zobaczymy co bedziesz czuć,zmienimy sie;)

Gość spinacz do bielizny
to nie marudz:P

Ech...niby to ja ladna,ale zero ja to widze:(Mowia mi \"zmien lustro!\"..we!

Gość spinacz do bielizny
ooj kobieto, faktycznie zmień lustroo:D

Niewidzialas mnie wiec nic nie mozesz powiedziec:( Jestem kaszmar!😭

Gość maggietka
ojjj... jak wiele w Twoim życiu by się zmieniło, żeby tylko było to duże C ... :P przeczytaj wszystkie swoje posty i wnioski wyciągnij sama...