Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jak tez chce wiedziec

krótka piłka

Polecane posty

poprosze o skomentowanie mojej historii: spotykałam sie pół roku z facetem młodszym o 10 lat, mielismy fajny seks, bardzo sie soba zafascynowalismy, i było ogólnie ok. Nie brałam go pod uwage jako potencjalnego partnera, on tez mnie nie jako partnerke. Ostatnimi czasy postanowlam z nim powąznie pogadac, powiedziałam że czas sie wycofać, bo cos czuje że jestem w nim zakochana, i brak mi go coraz bardziej, i że tak chyba być nie moze, więc że może jednak spróbujemy sie rozstać, a on na to że dobrze, trzasnał słuchawka , i t yle go widziałam..

Gość 1111111111111111
chciał seksu bez zobowiazan Ty się zakochałas on nie chciał ciebie ranic i odszedł proste dobrze zrobił :-) przynajmniej nie rani i Ty grałas w otwarte karty

Gość serves
tylko ze jak ona sie zakochała to mimo ze byla uczciwa i to powiedziala to pewnie miala nadzieje ze jakos to bedzie i sie okaze ze on tez cos czuje... tak myśle.. ale pewnie sie myle...

może nie będe sie wypowiadać czego oczekiwałam, po prostu interesuja mnie fakty, juz kilka razy zrywalismy z tego samego powodu, nawet on raz próbował ze mna zerwać z takiego samego powodu który ja mu teraz podałam!!! ale wrócił.. teraz jakos podejrzanie szybko sie zgodził.. co wy na to?

Gość bo to jest tak
na starej picy, młody ch... się ćwiczy. Wyćwiczył się, i jako wyćwiczony - ma teraz branie u młodszych. :)

Gość gość
HJZuNpqJWfXQG0Ns7Vfmpkts