Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam takie pytanie

Pytanie do dziewczyn i do mężczyzn również

Polecane posty

Gość Mam takie pytanie

Otoż jestem od ok 2 miesięcy z pewnym chłopakiem. Jest nam razem dobrze, ale on miał przedemną dużo dziewczyn - lubi imprezy (domówki), zapalić sobie i z tego co mi mówil miał nie jedną znajomość na jedną noc. Wiem też, że wczesniej mial dziewczyny i je zdradzał :( Mieszkamy z dala od siebie i troszeczkę się boję, że mnie też zdradzi. Widać,że mu zależy na sexie, a ja jeszcze nie jestem na to gotowa. Czy myślicie, że powinnam mu napisać w prost,że się boję o to czy nie zrobi jakiegoś glupstwa czy zostawić wszystko tak jak jest i mu zaufać?? W sumie jak by mnnie zdradził to i tak się o tym nie dowiem bo jak? mieszkamy za daleko od siebie :( On praktycznie co wieczór spotyka się ze najomymi a ja niestety nie wiem co robią dokładnie bo nie chce być nachalna z tymi pytaniami.

Gość kotka mrunia
powiem jedno wspólczuje Ci nie chciałabym byc z facetem mającym t aką opinie. Z drugiej strony jednak jeśli go kochasz to zaufaj albo przede wszystkim porozmaiwaj z nim. Pamietaj jednak nie warto wykańczać się myśłami czy Cie zdradzi czy nie,czy zapali czy nie.

Gość kotka mrunia
nie warto wykańczać się zwłaszcza przez kogoś kto dla nas nie zasługuje wiesz mi wiem coś o tym

Gość podupadła duszyczka
Daj sovbie spokój z takim chłopem, po co się zadręczać. Jeśli zdradzał inne to czemu Ciebie nie miałby zdradzać.. Będziesz się tlyko cały czas zadręczać. Daj sobie z nim spokój, znaim jeszcze nie kochasz go zbyt mocno.. pozdrawiam

jesli zdradzi raz to zdradzi kolejny a jak juz zdradzał kilka razy i miał kilka nieudanych związków to nie wrózy to nic dobrego:-( człowieka sie nie da zmienic chyba ze on sam chce się zmienic a ta odległośc to dodatkowy minus bo go nie upilnujesz.... radze przemyslec taki zwiazek tym bardziej ze nie jestes gotowa do seksu a jemu własnie moze na seksie zależec... WNIOSEK: zostaw go nim Ciebie skrzywdzi i zdradzi

Gość lordoza
na pewno tez cie zdradzi; tez kiedys bylam z takim , no moze zdradzac to on akurat nie zdradzal , ale kochliwy byl; no i dopoki bujalismy w chmurkach , to swiata poza mna nie widzial , tez bylismy kawal drogi od siebie, wiec nie widywalismy sie czesto; i pewnego dnia , ni z tego ni z owego , mowi mi , ze 'w sobote' sie zakochal (w piatek jeszcze napisal maila , jak to mnie kocha) ; no i byl koniec milej znajomosci - wilka ciagnie do lasu i tyle; jak juz mu spowszedniejesz , to tez cie bedzie zdradzal ; ale mozesz sprobowac , na pewno bedzie kolorowo ;) no i jak seks , to kaz mu zrobic test na aids , bo jak to taki motylek , to nigdy nic nie wiadomo

Gość Mam takie pytanie
to teraz już nie wiem co myśleć :| On mowi,że się zmienil i że mu zależy na mnie,że już mial okazje mnie zdradzić, ale tego nie zrobił. Zawsze mozna mieć nadzieje,że naprawde sie chce zmienić. Może macie racje że nie powinnam z nim być, ale przecież zawsze trzeba dać człowiekowi szanse. Jeżeli chciałabym z nim pogadać to jak mam to zrobić?? Jak na razie nie będziemy się widzieć bo nie mamy jak :/ więc może zadzwonić do niego albo napisać, że się o niego martwię, albo że mam nadzieje,że nie robi nic złego ... już nie wiem co robić:( Jak jestesmy razem to jest tak fajnie :( :(

Gość Mam takie pytanie
HS POL - naprawde tak uważasz?? A jeżeli on naprawde sie zmienił? Chyba dałam mu już do świadomości, że nie pójdę z nim do łóżka a jednak nadal ze mną jest. A może to też dlatego,że jeszcze nikogo wcześniej nie mialam i on ma nadzieje,żę to z nim przeżyje swój pierwszy raz?? Jeju już naprawde nie wiem co mam o tym myśleć. Ale naprawde boję się, że mnie zdradzi a ja głupia nie będe o niczym wiedzieć :(

Gość troche wiedzy
ile masz lat?

Gość Mam takie pytanie
A co mój wiek ma do tego?? No ale żeby nie było to powiem - 18 Tylko nie mówcie,że jestem jakąś niedojrzałą małolatą. Wiem,ze dla niektorych to może sie wydac śmieszne ale ja naprawde nie wiem co robić :(

Gość boshe
jakie głupie te baby , a potem płacz i zgrzytanie zebów

Gość Mam takie pytanie
HS POL - chyba niezbyt uważnie mnie czytalaś. NIe sypiam z nim bo jak na razie nie chce, za krótko go znam. Przy kumplach jest dla mnie bardzo miły i chętnie mnie zabiera ze sobą jak gdzieś idzie. Planuje spędzić ze mną wakacje, nawet chce wyjechać gdzieś zebyśmy byli sami ... boshe - dlaczego uważasz,że baby są głupie? Jeżeli to pytanie nie ma dla Ciebie sensu to przepraszam Cię bardzo. Nie życze Ci żebyś kiedyś był/była w takiej sytuacji.

Gość Mam takie pytanie
No nie wiem czy bym chciała W sumie nie znam go :/ Ale ponawiam pytanie: jak powinnam z nim pogadać, żeby się dowiedzieć czy czasami mnie nie zdradza i czy to wszystko ma sens??

Gość powinna byc
nie zdradza i ma sens:) nie zdradza chodzilo raczje by pokaz true oblicze a. nic wiecej, nie o niego a o nią. ta

Gość daj se spokój
z takim. Chłopak bedzie cie zdradzał na 100%. Im szybciej z nim zerwiesz tym lepiej dla ciebie. Ja znam takie typy. Musze dobre kilka lat szalec zeby sie wyszalec :/

Gość Mam takie pytanie
HS POL - dlaczego tak uważasz?? bo on sobie wyrywa laski i korzysta z życia ile tylko może a ja czekam na tego jedynego?? tylko dlatego jest odemnie mądrzejszy? :/

Gość Mam takie pytanie
biała_magnolia - sory ale nie rozumiem Cię. Ja nie szaleję bo jakoś znajomości jednonocne mnie nie interesują i tym bardziej nie szaleje za jego kasę. Myślisz, ze jestem z nim bo ma kase? Jeżeli tak to sie mylisz

Gość daj se spokój
chodzi o to,że opis tego chłopka, nie rokuje dobrze dla ciebie. Bedziesz płakała bo to dran, wykorzysta cie i porzuci.Masz tylko 18 lat i nie zdajesz sobie z tego sprawy, wiec posłuchaj rad dziewczyn straszych i doswiadczonych.Daj se z nim spokój.

Gość Mam takie pytanie
daj se spokój - bardzo Ci dziękuję za radę. Może naprawde macie rację, ale najpierw chciałabym z nim jakoś porozmawiać ale nie wiem jak :/ Jakiś powód do zerwania muszę znaleźć ...

Gość daj se spokój
porozmawiac zawsze możesz, ale nie daj się omamić i nie bądz naiwna.Jak widze co koledzy ze studiów i moi kuzyni wyrabiaja to włosy mi dęba staja. Ale nie martw sie jest kilku jescze przyzwoitych facetów, ale trzeba byc ostrożnym, bo w tym wieku faceci często pusto maja w głowie. Powodzenia.

Gość Mam takie pytanie
jeszcze raz wielkie dzięki. Prześle się z tym problemem i mam nadzieje, że jutro będzie lepiej i będę mieć sile na zerwanie z nim. Buźka i jeszcze raz dziękuję.

Gość Mam takie pytanie
nie prześle tylko prześpie :) mały chochlik :D

Gość w ogole co to ma znaczyc
... mialem okazje zdradzic, ale nie zrobilem tego..???? przeciez zakochany facet NIE MYSLI o zdradzie. daj se spokoj-podzielam opinie jak najbardziej... a rady typu:jeli kochasz to mu zaufaj,sa niczego warte. po poerwsze:trudo mowic o MILOSCI po 2 miesiacach.. po drugie: szanuj siebie i dbaj o siebie sama.. przeiez jesli sie zaangazujesz,a on cie mocno zawiedzie,to uwiesz-bedzie to rzutowalo na twoje dalsze zwiazki i relacje z innymi mezczyznami. bedzie ci trudniej zaufac.. stracisz naprawde wiele. wycofaj sie poki mozesz.

Gość _ona
on ci powie to, co chcesz usłyszec i zatrze ręce, bo bedzie wiedział, ze wpadasz w jego sidła...zależy ci i w tym momencie bedziesz tracić w jego oczach...to on powinien sie starac i martwić o ciebie... nie rozmawiaj, bo nic nie zyskasz....poczekaj, poobserwuj, posłuchaj, poobserwuj jego znajomych, jeśli masz siłę, ale zostaw sobie droge ucieczki...

Gość balbalbalabalkashduwef
npisze tak jak ja poznalam swojego faceta... mial podobnie jak ty mial duzo dziewczyn z kilkoma sypial .. czase mial jakas na jedna noc..... jestem znim 6 lat... pierwde pol roku spotykalismy sie sporadycznie... do luzka poszlam z nim po 2 lata i jest teraz niesamowicie.... zdradzic mnie nie zdradzil.... zakochal sie i tylko wiedzialam z emoze mnie stracic i bal sie powodzenia

Gość Mam takie pytanie
w ogole co to ma znaczyc - masz racje nie zakochalam się on raczej też nie ale ciągle mówi, że mu zależy na mnie, pisze do mnie słodkie eski ... _ona - on się też o mnie martwi jak gdzieś wychodzę to się pyta czy będę bezpieczna i mówi żebym na siebie uważała itd. Jego kolegów wszystkich nie znam wiec poobserwować nie mogę i to jest najgorsze :(:(:( balbalbalabalkashduwef - gratuluję chłopaka :) Każdy facet prędzej czy później się zmienia jak znajdzie tą jedyną :) Tak mi się przynajmniej wydaje ... Życzę wam dużo szczęścia!!

Gość Mam takie pytanie
HS POL - a nie jest taka prawda?? chyba każy kiedyś się zmieni ... Jejuś chyba zaczynam sobie sama wmawiać :( Szkoda, że nie moge sie go zapytać co on robi na tych imprezach wszystkich, a może zapytam się go w prost o to wszystko?? :)

Gość 1111111111111
moze i się zmienił ale jesli nie powiedział ze cię kocha to znaczy ze jeszcze ciebie na kocha i tak naprawde nie wiadomo czy mu na tobie zalezy....chyba za mało was jeszcze łaczy i by przestał myslec o innych.. jestem w zwiazku na odległość mój facet jest bardzo towarzyski jednak tak bardzo mnie kocha ze wieczory spedzamy razem przy telefonie i to mu wystarcza. powinnas jeszcze uważać albosprawic by zakochał sie w Tobie naprawdę.