Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tervises

co wlozyc do cipki?

Polecane posty

Gość moze i jestem
jak ci wygodnie ja mam wolny zawod wiec mam czas

biuro z klima fajna rzecz:D numeru gg nie pamietam ale jak bede w domu to wpisze go w opis nika, bedziesz na tyle odwazna aby sie odezwac to sie okaże:) ps 2 zmiana jest do kitu:-o

Gość moze i jestem
ok.nie ma sprawy,czemu 2 zmiana jest do kitu?

O pocałunkach można śpiewać, pisać wiersze, mówić bez końca albo badać je naukowo. Ale najlepiej je praktykować - dziś Światowy Dzień Pocałunku \"Masz takie usta czerwone, czerwone jak pożar zórz, zaczarowanych ranków i zaczarowanych róż - śpiewano w Piwnicy pod Baranami. Usta... różowe, czerwone, małe i duże. Piękne, gdy złożone do pocałunku. Dziś ich wielki dzień - Światowy Dzień Pocałunku. Można by o nim bez końca. Mówi się: gorący, delikatny, skryty, czuły. Mierzy się go, przelicza i bada na wszystkie strony. Np. gdzie najlepiej całować? Polacy uznali (w badaniach firmy Firma Nivea, Grupa Beiersdorf), że na ławeczce w parku. Ile osób nie zna smaku rozpalonych warg? Tylko 1 proc.! Jaka jest średnia długość pocałunku? Okazuje się, że całkiem niezła - wynosi 30 sekund. Przeliczano nawet ilość kalorii, które spalamy podczas namiętnego całusa - 52! Firma Cafe Kiss potraktowała sprawę bardziej subtelnie - przeprowadziła ranking wśród internautów, w którym zadała dwa pytania: co to znaczy mieć piękne usta i kogo całowałbyś namiętnie? 12 tys. internautów opisało wygląd pięknych - ich zdaniem - ust: powinny być duże, kształtne, z głębokim rowkiem na górze. Ciepłe, gorące, lekko rozchylone, w kolorze płatków róż. Kto może się takimi pochwalić? Oczywiście Angelina Jolie! Wicemiss rankingu została Scarlett Johansson. Wśród panów zwyciężył prezenter telewizyjny Jonathan Ross, drugi był książę William. Jak widać, o pocałunkach można na wszystkie strony, bez końca. Zamiast o nich mówić, lepiej chyba praktykować. Dziś wolno rozdawać je do woli, dziewczynie, chłopakowi, mamie, bratankowi.

bo wszyscy juz do domu ida a ja musze pracowac, poztym po 20 forum sie rozkreca, a mnie na nim nie ma😭

Gość moze i jestem
fajny z ciebie facecik,a ja bylam pewna ze jestes wulgarny:D

jestem wulgarny!!!! np. kurwa!!! ja pierdole!!!! widzisz a teraz zykam bo juz musze sie pożadnie wziąsc za robote, ludziska sie dziwnie patrza bo jako jedyny niepracuje w tej chwili miłego dnia👄

Gość Brygidka
Nic nie wkładaj, bo Ci się zrobi wrzód! :(

Gość Mokro-sucha cipka
w cipe wsadzie sobi betoniarke dziewczynki.!!

Gość moze i jestem
czekam na odzew!

Gość moze i jestem
a co podgladasz?

i już cie nie ma:(, odwaga tak, cierpliwość nie:D

wolnym człowiekiem jestem i moge romansowac na kaffe! a ona przyszła ale poszła ale rozmwa na gg ze mna ja nie ominie:D

Gość gienierał
arbuza proponuję

kurcze odezwij sie na maila , bo na gg nie pogadamy w domu mi net siadł, pozatym ciagle nie otrzymałem od ciebie w rewżu umuwionego e-maila:-o

Gość Wygrany
a ja sie zastanawiam co wlozyc do koszyka :/

Gość kjhhghjhghjhgfghjgfgh
ja np włozyłam sobie teraz latarke i poskakałam ale sie zaklinowała alw pszyjemnie mi nastepnym razem włoze sobie butelke pollecam