Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niania22

CILEST i po nim wysypka

Polecane posty

Biore Cilest od dwoch tygodni i po pewnym czasie zauwazylam wysypke na ciele. Najpierw lokcie, pozniej kolana, teraz rozchodzi sie na posladki. Jutro ide z tym do lekarza. Prosze, powiedzcie, czy ktorakolwiek z was miala ten sam problem. I czy moge leczyc sie na wlasna reke, tzn. smarowac miejsca kremami odczulajacymi, brac leki? Czy trzeba poczekac, az organizm przyzwyczai sie do leku? Prosze was o szybka odpowiedz.

Gość Ola 21
Biore cilest od 14 miesiecy i nie zauwazylam u siebie wysypki... Radze skonsultowac sie jak najszybciej z lekarzem.

Ja kończe brać drugie opakowanie i niemam wysypki więc lepiej idż do lekarza.

Gość kwiatuszek87
hej, ja miałam okropną wysypke po microgynonie i stedirilu, ale to była wysypka na całych nogach taka czerwona która mnie bolala, przestałam brać te tabsy zmieniłam na inne i wysypka zniknela,

Dzieki za odpowiedzi. Lekarka dala mi dwie opcje - albo wykupie sobie lek antyalergiczny w aptece i wysypka zniknie, a pozniej zmieni mi tabletki, albo od razu zmieni mi tabletki i w ten sam dzien zaczne nowe opakowanie. Zdecydowalam sie na opcje pierwsza - mam ten antyalergiczny w domu, widze, ze wysypka znika, na kolanach juz prawie nic nie mam, na posladkach w ogole, tylko lokcie nadal trzymaja. No wiec bedzie dobrze. Swoja droga, czytalam, ze Cilest to troche zdradliwy lek, bo mocny i nie dla kazdej sie nadaje.