Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BeaVes

aseksualny maz

Polecane posty

Jestem mezatka od 14 lat. Ze swoim mezenm nie sypiam od wielu miesiecy. Jakos tak sie zlozylo, ze seks z nim nie sprawia mi zadnej przyjemnosci. Wiem, ze wciaz mu sie podobam, ale ja nie moge sie przelamac. On lubi eksperymenty w moim rozumieniu (np seks analny), ja natomiast nie. Chce z nim sypiac mozliwie jak najrzadziej. Czy istnieje jakis sposob, aby zniechecic go do seksu, ale tak, by ode mnie nie odszedl? Mamy kilkunastoletnie dziecko. Nie umiem tego wytlumaczyc. Nie chce sie z nim kochac, nie czuje takiej potrzeby. Nie podnieca mnie i juz. Nie chce go calkiem stracic, ale sypiac tez z nim nie chce. To straszne, wiem. On sie dla mnie zrobil jakis taki aseksualny. Nie podnieca mnie i juz. Nie istnieje sposob, by mnie kochal platonicznie?

Gość zielona trawa
chyba aseksulana zona:)

Gość magnumka
no właśnie.... to Ty jesteś aseksualna, a mąż może aseksowny :D:D:D:D:D

Gość magnumka
A tak serio to nie wiem, jak CI pomóc. UWażam, że seks nie jest najważniejszy w życiu, ale uważam również, że bez takiej bliskości, jaką daje seks, nie może być w pelni szczęśliwego małżeństwa. Takie jest moje zdanie. W sumie to gdybym była w takiej sytuacji, to pewnie nawet bałabym się, ze mąż zacznie gdzieś szukać tego, czego nie dostaje od żony. A z drugiej strony- nic na siłe! Trzymaj się i powodzenia:)

Gość Axel Bollinger
Samolubna suka... Potrzebujesz męza żeby harował i zarabiał i utrzymywał ciebie tak? Przyznaj się o ile masz odwagę. Podstępna i perfidna kobieto powiem ci jak to zrobic zeby obyło sie bez sexu i zeby nie odszedł: MUSISZ ZNALESC JAKIEGOS HAKA NA MĘŻA I GO ZASZANTAŻOWAC W STYLU - JAK ODEJDZIEZ TO COS TAM. WIADOMO ZE BEDZIECIE WROGAMI DLA SIEBIE OD TEGO CZASU WIEC Z SEXU NICI A WYSTRACHANY FACET CIE NIE ZOSTAWI POWODZENIA :D

Gość Mar1usz_wawa
oziebła kobieta z ciebie i tyle , mąż przestal podniecać cie po 14 latach a ty co przez 14 alt moze zrobilas sie piekniejsza ? cycki ci urosły schudłaś ? nie sądze a twoj maż poprsotu szukam nowych doznań co jest normalne po tylu latach malżenstwa , na tym przykladzie widać doskonale oziebłosć polek .

Gość anty09
heeehe prześpij isę z innym nic tak nie pobudza jak murzyn:):)

a nie prościej porozmawiać z nim i wybrać się do seksuologa ? Chyba kiedyś jednak seks z facetem, a później Twoim mężem odpowiadał, więc może by postarać się wspólnei żeby przyjemne wieczory powróciły ? :-)

Gość nie mężżatka
nie przejmuj się - ja czuję to samo na myśl o jakimkolwiek facecie Nie mam męża, ale sama myśl, że musiałabym będąc z kimś sypiać z nim napawa mnie niechęcią.

Gość aska27
ja tam mam 27 i nie nawidze seksu.bleeeeeee po co to jest wogole.papranina jedna wielka i nic nie czuje i tak,sama jedynie moge sie zaspokojc,a sex anal czy oral to dla mnie grzech .

Gość Rnnny32
mnie też seks już znudził :P nawet te najładniejsze nie robią na mnie wrażenia , po prostu banał i nic nadzwyczajnego , seks jest wogule przereklamowany ,pamietam swój pierwszy raz i po wszystkim maiłem tylko zdziwienie co ci ludzie w tym takiego widzą :)

Gość aska27
no ewentualnie od swieta dam sie polizać mojem jamnikowi szorstkowłosemu...koleżanki wołają na mnie miss warzywko,bo wypróbowałam juz wszelkiego rodzaju rośliny korzeniowe,a nawet bulwy selera i bakłazany 🖐️

Gość nie mężżatka
podszywaczu--->👄 duza buzka za poczucie humoru :D🖐️

Gość a nie mozesz zaciac zebow
i wytrzymac? Mnie juz tez maz nie bawi .ani mnie to ziebi, ani grzeje, ale nich choc on ma radoche, bo go lubie.

Gość tajemnicza z dzieckiem
ja też mam dość sexu ale wqurza mniue że mojemu mężowi sie nie chce i sama go dopadam....:)

Gość to z nim nie spij

Gość agresor
a ja znam sposob! : najpierw musisz ograniczyc mu jedzenie,potem plyny tak az do calkowitego zaprzestania-tylko pilnuj zeby nie zapomnial chodzic codziennie do roboty, na koniec redukuj mu tez dostep do powietrza- po tym ochota na sex sama mu przejdzie- gwarantuje!! zobaczysz :D:D:P:P do dziela mundra kobialko :D:D

Może spróbuj czegoś innego, ale takiego, co Cię zainteresuje. Nie lubisz seksu analnego, to się absolutnie na niego nie zgadzaj, ale spróbujcie może kupić parę gadżetów erotycznych i pobawić się nimi. Nie wiem, jakieś wibratory, kremy, kajdanki, czy coś w tym stylu. Powiedz mężowi, że masz ochotę ożywić trochę Wasze zabawy i zamówcie coś fajnego. Nie dawaj mu odczuć, że nie chcesz seksu z nim, bo będzie mu przykro. Jaką antykoncepcję stosujesz? Tabsy mogą obniżać libido, a źle dobrana spirala - też.