Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide do gina

juz ROK NIE mam MIESIĄCZKI. jakie mogą byc skutki??

Polecane posty

Gość ide do gina

musze jeszcze dopisac ze troche schudlam. i znow mam pryszcze (rok temu bylam juz wyleczona bo wczesniej tez sie meczylam z tradzikiem, ale on wrocil) czy to mozliwe ze to przez brak okresu i zwiazane z tym zmiany hormonalne?? szczerze mowiac nie martwie sie najbardziej o to czy bede plodna czy nie ale o ta moja skore, bo zaczelam stosowac diete wlasnie po to by moj stan skory sie polepszyl. mozliwe jest ze przez zbyt malo skladnikow mam nawrot pryszczy, bądz tradzik hormonalny??

Gość bardzo zmartwiona
tak utrata wagi może być przyczyną zatrzymania się miesiączki. Brak miesiączkiśiwdzcy między innymi o niedoborze estrogenów w organizmie a to może przyczyniać się do prblemów ze skórą (czy jakoś tak) Skontaktuj się z lekarzem konieczie!!

Gość vvvvvvvvvv
Bedzie ok, Aga. Lekarz MUSI cos temu zaradzic. ja tez ide, dzwonie dzis albo jutro o moje wyniki. mialam estradiolu mniej niż w menopauzie! bo tylko 7 pg a w meno powinno byc od 10. teraz mi sie troche zwiekszyl estradiol, tradzik, no i przytylam. takze mysle ze sam e2 (jego niedobór) nie jest bezposrednia przyczyna!!! to musza byc hormony męskie!!! z tych zrobilam tylko testosteron i wyszlo mi: 0,56 ng (norma: 0,06-0,82) a powinien byc jeszcze testosteron WOLNY i jeszcze jakies chyba DHEAS. To test. wolny jest odpowiedzialny za działanie biologiczne!

Gość agaaai
heh... vvvvvv.. widze ze mnie pamietasz;) jutro mam wizyte u gina.. pierwszą w zyciu... i o dziwo nie boje sie i nie stresuje sie tym ze bede musiala sie rozkraczyc na tym fotelu i ze jakis obcy czlowiek bedzie mi grzebal w biedronce, tylko o to czy bedzie chcial mi cos przepisac, albo ze bedzie mi kazal cos tam jesc, no i oczywiscie lykanie tabletek (a wlasciwie ich odstawienie) łączy sie z tym ze z moja twarza moze byc jeszcze gorzej, chociaz juz jest zle. moze wiecie jak to jest z tymi tabsami nie anty tylko na wywolanie miesiaczki. one tez moga jakos wplywac na cere?? pozytywnie lub nie daj Boze negatywnie?

Gość gfdg
No hej. Ja kila lat temu tez przez rok nie miałam okresu (przez duzy i szybki spadek wagi). Brałam zastarzyki na wywołanie okresu i nie pomogły. Potem łykałam jakies holenderskie tabletki i one poskutkowały

Gość annns
DO gfdg mAM TAKI SAM PRZYPADEK JAK TY! lEKARZ PRZEPISAL MI TABLETKI YASMINELLE NA WYWOLANIE MIESIACZKI! aLE JA STRASZNIE BOJE SIE PRZYTYC! bARDZO PROSZE ODPISZ MI CZY PRZYTYLAS PO TYCH TABLETKACH holenderskich pzdr