Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita76578578

Kochnani prosze przeczytajcie to, WAZNE!

Polecane posty

Gość Anita76578578

Mam bardzo poważny problem z moim chłopcem. Ostatnio powiedział mi , że w ogóle nie czuje się mężczyzna i inni tez go tak nie uwazają. Przykłądowo zmienie mu tu imie Maciuś. Towarzystwo z tego co mówił robi podział -istnieją mężczyźni i Maciuś, i wszyscy mu tak Maciusiują bo jest taki kochany łodki dla wszystkich miły, nikt na niego złego słowa nie powie, wszyscy sie o nim swietnie wyrażają ale został poprostu Maciusiem i przestał się czuc atrakcyjny, pociagający, tylko poprostu Macius nie wiadomo co. I Tłumacze mu ze ja tak wcale nie uwazam ze dla mnie naprawde jest fantastycznym mężczyzną bo jest! ale poprostu on to docenia ale brakuje mu tej akceptacji wśród znajomych przyjaciół. Nie dziwie sie bo kazdy z nas chce być atrakcyjny dla innych nawet będąc oddany tej osobie. Co ja mam zrobić jak mu pomóc? Moze jacyś panowie podpowiedzcie mi jak ta męskośc niby ma wyglądac bo ja już nie mam pojęcia . różne rzeczy do głowy mi przyhcopdziły zeby go przekonac ale to on potrzebuje zmiany. Błagam o rade

Gość chyba z tego upału
ludziom się mózg lasuje

Gość Anita76578578
dzięki wielkie ale to jest naprawde nieciekawa sytuacja nie mysl sobie ze pisze to byle cos pisac i czekac sobie az kto mi łaskawie odpisze.

Gość andzia sałata
Cześć. Rozumiem mniej wiecej Twój problem, bo też mam znajomego którego otoczenie nie nazwałoby facetem. Jest miły aż do obrzydzenia i nie sposób się z nim nawet pokłócić. Takie ciepłe kluchy. Powiem Ci tak: jest jak jest, mamuty wyginęły, ponad 60 lat nie było wojny i nie da się zaprzeczyć że niektórzy mężczyźni niewieścieją, są przewrażliwieni i głupieją na własnym punkcie. Skoro akceptujesz swojego mężczyznę i kochasz go, jest dla mnie niezrozumiałe co on by swoją atrakcyjnością chciał udowodnić, ponieważ wiadomo, że to partner stanowi o atrakcyjności drugiej osoby i podnosi jego wartość w oczach innych. Uważam też, że to niedobrze że on tak się przejmuje co myślą inni. Zawsze należy robić swoje i patrzeć na przód. Skoro jego znajomi nie potrafią go docenić to moim zdaniem powinien poszukać znajomych gdzie indziej. Człowiek o dobrym i przyjaznym charakterze często jest wyśmiewany lub wykorzystywany, dlatego powinnaś pomóc mu zrozumieć swoją wartość, bo kompleksy w niczym nie pomagają. Pozdrawiam serdecznie :-)

Gość Nie nazywaj Go CHŁOPCEM

Gość praw mu komplementy
tak bez przesady - ale dowartościowujące jego męskosc - np. ale jestes silny, Uwielbiam przytulac sie to twojej klatki,silnych ramion - to słabe pkty facetów :)

Gość praw mu komplementy
nie zdrabniiaj jego imienia :)