Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superemka

FUUUUCK!!!!!

Polecane posty

Miałam wziąć pigułkę o 9 a wzięłam teraz!! zapomniałam totalnie!!!!! czy w zwiazku z tym mogę się dizś normalnie bez strachu kochać? FUUUUUUUUUUUUCKKKKKK!!!!!

Gość alyyyyynka
hehehe nie stresuj sie ..oczywiscie ze mozesz!

Gość yes of course że możesz

Gość ulotki nie czytalas
Nie mozesz! Chyba, ze chcesz dzidzi.

Gość vickyyy
Spoznienie 4 godziny, dla wlasnego spokoju dodatkowo sie zabezpiecz i po problemie :)

Gość nie możlwie bys zaszła...
ale jestescie głupi o boze:o 4 godzniny spoźnienia a ty jej każdesz się doadtkowo zabezpieczać???? widać że jestescie totalnymi amatorkami jeśli chodzi o hormony:o jeżeli spoźniłaby się z wzięciem tabletki nawet 12 godzin to może się kochać bez dodadtkowego zabezpieczenia!!!!!! poza tym na opakowaniu pisze 12 ale nie jest to czas po którym od razu występuje owulacja przecież!!!!!!!! jest napisane 12 ale jakby wzięła nawet po 13 h NIC BY SIE NIE STALO!!!! nie pisali by na opakowaniu czegos takiego tak dla jaj gdyby było ryzyko zajscia w ciąze bo by się nie wypłacili w sądzie:o a ty się przejmujesz że wziełas 4 godziny za poźno??????!!!!!!!!!! o matko co za ciemnogród. milion razy mi się zdrazyłoże wzięłam dużo poźniej niż ty:o

Gość hehhehe
4 godz? toz to zadne spoznienie, jakby bylo grubo powyzej 12 to wtedy bym sie juz moze troszke zaczela obawiac.