Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagne

już 2 lata nie byłam na plaży...poradźcie

Polecane posty

Gość Dagne

Mam taki problem i od razu wam mówię, że to nie żarty. Jestem normalną dziewczyną, mam fajną figurę i w ogole jest ok. Jednak nie mogę wybrać się na plażę ponieważ nie wiem co zrobić z owłosieniem bikini, wiecie dziewczyny tzw. boki. Po całości nie czuję potrzeby, żeby się na zero robić, ale tylko tak żeby z majtek nie wystawało. I mówię wam używałm już wszystkiego i ciagle powstaja krostki. Wiem , że takich topików była masa, ja je czytałam, mało tego wypróbowałam zawarte tam rady i nic, może teraz ktos będzie miał jakiś pomysł. Dodam, że nie robię takiej depilacji zrywami, skóra powinna być przyzwyczajona, a mimo to wciąż jest źle.

Gość Depilator lub paski
polecam depilator elektryczny(a jesli masz kase to laserowe usuwanie) a potem szybko do wanny i posiedziec. Po wyjsciu z wody posmarowac oliwka i powinno byc ok :)

Gość Dagne
kurcze, a ja myślalam, że najpierw do wanny i potem rwałam pincetą. Depilator ma moja siostra, ale się boje bólu , więc już wolę tak rwać, ale włoski mi wrastają. Z woskiem mam to samo...

Gość Depilator lub plastry
ale depilatorem bol jest naprawde mninimalny :). A przed oczywiscie tez sie pomoczyć ale pozniej tez trzeba to sie podraznienia szybciej zredukują :)

Gość Depilator lub paski
pincetą????? oszalałaś?

Gość Dagne
No na poczatku było spoko z tą pinceta, ale potem zaczęło się tak samo jak z innymi. A jezeli chodzi o jakąś czasochłonność, to nie jest tak źle, mówiłam mi chodzi tylko o te boczki hehe

Gość coooo
"Dodam, że nie robię takiej depilacji zrywami, skóra powinna być przyzwyczajona, a mimo to wciąż jest źle." I właśnie gdybyś robiła to zrywami to skóra by nie była tak umęczona, a tak to męczysz ją ciągle i sie buntuje.

Gość Dagne
to ja już nie wiem, jak to trzeba robić

Gość eeeeee
najpierw piszesz pomozcie bo sytuacja dla ciebie jest okropna a potem mowisz ze depilacja depilatorem za bardzo boli... no hmmm... uroda ogolnie boli i nie ma na to sposobu!!!! .. ja po goleniu/depilacji dostaje uczulenia jesli uzyje oliwki(tia niby hipoalergiczna)

Gość eeeeee
poza tym gdybym ja miala tylko takie problemy!!! ja mam cialo posznytowane rozstepami i tez wstydze sie jak cholera isc na plaze..... (tak, wiem, nie ten topik) polecam laserowa depilacje, chociaz boli jak depilacja ale krostek nie ma no i pomaga zwlaszcza jak sie ma zapalenie mieszkow wlosowych