Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisa Rowe

Godzina piąta,minut trzydzieści...No to sobie wybraliscie rząd !!!

Polecane posty

Gość Suuuper
Studenciki będą mieć przerwę w ćpaniu i chlaniu !

Gość Lisa Rowe
Jasne. Juz wole zeby chlali i cpali niz zeby wyszli z wojska ze spieprzona psychika i rozjechanym anusem :o

Gość gizzbol
Hmm ... Jak oni to sobie wyobrażają : Na obowiązkowe szkolenie będą kierowani zarówno studenci, jak i jedyni żywiciele rodzin, którzy osiągnęli wiek poborowy. Studentów już zrozumiem, ale żywiciele rodzin ... To z czego ma utrzymać się matka z dzieckiem, rodzeństwo (powiedzmy, że taki delikwent opiekuje się rodzeństwem po śmierci rodziny), gdy młody mąż/brat jest w wojsku ... Mam nadzieję, że państwo o tym pomyślało ... A co jeśli w trakcie studiów wezmą mnie do woja ... Mam rozumieć, że będę rok w plecy ??? Chore !!!

Gość Lisa Rowe
gizzbol O to wlasnie chodzi, wynika z tego, ze nawet w trakcie studiow moga Cie powolac na te 4 miesiace, nie obchodzi ich to, ze stracisz rok czy semestr...W przypadkow studentow zaocznych, ktorzy musza pracowac zeby oplacic studia to tez bedzie przeciez problem- urlop dziekanski+urlop z pracy. O niepracujacych matkach z dziecmi nie wspomne. Zmierzamy naprawde w strone panstwa policyjnego.

policyjnego, wyznaniowego, totalitarnego mamy prezydenta ktory przynosi wstyd, min spraw zagranicznych która pozwala sobie podczas wizyty w stanach na stwierdzenie, że dla Polaków problem wiz do USA jast juz symboliczny bo otwieraja sie przed nami rynki UE i ta pani ciagle \"pracuje\" i ośmiesza nas dalej, vide afera z niemieckim pisemkiem które drukując tekst o Kaczyńskim - \"obraziło naród polski\" straszne, żenada trzeba stąd spadać, bo niedługo nam paszporty pozabierają

Gość Lisa Rowe
ja uciekam juz za 2,5 tygodnia. jak tak patrze na te lata od zmiany systemu to niewiele sie zmienilo. Zmieniaja sie mordy przy korycie i tyle- wiem, wiem truizmy pisze ale co pisac jesli wciaz jest to samo i nic sie nie zmienia? Przy takiej wladzy Polska nigdy nie wyjdzie ze swojego grajdolka- grajdolka gospodarczego i politycznego, faktycznie jestesmy "wsia" Europy. Nie ma zadnych pozytywnych zmian a coraz dalej posuwa sie stopniowe ograniczanie swobod obywatelskich. Jeszcze chwila a wylecimy z hukiem Unii. Czy dla emigrantow z IV RP przewidziano jakies azyle polityczne :O?

a dokąd uciekasz? ja niestety wtopiłam - kupiłam tu mieszkanie, teraz je spłacamy, wiekszość znajomych wyjechało do Angli a ja juz nie mogę oglądac wiadomości, staram sie nie czytac newsów na wp, a jak juz to nie czytac opinii pod nimi bo wtedy dopiero załamuje sie totalnie i myslę sobie - nic dziwnego, jakie społeczenstwo taki rząd. żaden ze mnie patriota, patrzac na historie pl więcej jest powodów do wstydu niz do dumy.

Gość co sie cholera
co sie wojska boicie !!!facet bez wojska to jak cipa bez dziury!!!!! bez wyjatkow do woja wszystcy powinni isc a nie sie slizgac po grzbietach tych ktozy sluza!!!!!!!! 4 miechy co to jest ja mialem 4 miechy unitarki a potem zaczelo sie prawdziwe wojsko ,po 14 miesiacach pierwsza przepustka !!!!!! DO WOJA Z WSZYSTKIMI MARSZ!!!!!!!!!!!!! a najbardziej to sie ciesze ze te pajace co w glanach chodza zrozumieja co to znaczy kamasz ;)

Gość Lisa Rowe
Justar Jesli chodzi o patriotyzm to czuje dokladnie to samo. jak mam byc patriota w kraju, ktory nic swoim obywatelom nie ma do zaoferowania oprocz powtarzanych wciaz tych samych hasel, bedziemy tak "cierpiec za miliony" dopoki to wszystko nie runie, bo jak tak patrze na to co sie dzieje- to dziwie sie, ze Polska jeszcze istnieje :O Ja tez do Anglii wyjezdzam :) Chce isc na jakies studia podyplomowe, doswiadczenia zdobyc nowe, narazie planuje powrot za kilka lat- bo tez tu mam mieszkanie- na szcscie juz splacone...Chociaz ostatnio dochodze do wniosku, ze moze nie miec sensu taki powrot...Zobaczymy. Ps.Ja tez staram sie unikac czytania informacji o najnowszych dokonaniach naszego rzadu ale jak wychodze z poczty na Interii to zawsze mi sie jakis nowy wymysl rzuci w oczy :(

super, na pewno bedzie to dla Ciebie fajny czas, trzymam kciuki mam znajomych którzy wrócili tylko po to żeby sprzedac mieszkanie :(

Gość Lisa Rowe
Dzieki :) Juz licze dni do wyjazdu...Przykre, ze z tego kraju wyjezdza sie z radoscia i ani odrobine nie zal.Bo i czego? Echh.

przeraża mnie to, że tyle fajnych, wartosciowych osób wyjeżdża, kto tu zostanie??? bo jak tak dalej pójdzie to w nastepnych wyborach wygra obecna koalicja i nigdy nie bedzie to normalny kraj. więc apel do wyjezdżajacych - głosujcie na obczyźnie!