Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quququququququq

nie widzielam ojca od dziecka... dzis chce zadzwonic!!!!!!!

Polecane posty

Gość quququququququq

blagam o rade!!! wczesniejszy temat mi sie blokuje! nie moge wejsc na topik wiec prosze o rade na tym!!! musze sie dzis zdecydowac

Gość quququququququq
prosze o rade to nie jest latwa decyzja... mam telefon ale boje sie tej rozmowy strasznie sie denerwuje...

Gość karolkaaaaa
na pewno to bedzie ciezka rozmowa zarowno dla ciebie jak i dla twojego ojca, ale probuj nic nie masz do stracenia, a moze zyskasz kontakt ze swoim ojcem.........

Gość kozong
ja mojego tez nie widzialam od ...okolo 10lat...... tzn widzialam go 2 lata temu na ulicy....minal mnie nie przyznajac sie..... dzis bym do niego nie zadzwonila, chociaz mi brak...... ale sprobuj!! jak nie sprobujesz bedziesz zalowac...jak sprobujesz i cie splawi, przejdzie ci na reszta zycia chec do dzwonienia...i rozwiazesz swoj problem!!! odwagi! dzwon!!

Gość quququququququq
dziekuje!!! zbieram sie od jakigos czasu, nie myslalam ze to bedzie takie ciezkie... minęlo tyle lat a ja nawet nie wiem dlaczego przez ten czas nie mialam od niego zadnej wiadomosci. nic!!! nawet zyczen na 18 urodziny... jestem juz dorosla ale boje sie jakbym byla dzieckiem:(

Gość dzwon odwagi
Zadzwon i powiedz: "chcę się z Tobą spotkać, to dla mnie bardzo ważne" A jeśli nie będzie mógł, to daj Mu swój nr telefonu i czas do namysłu. Podkreśl, że jest to dla Ciebie ważne. Trzymam kciuki, po pierwszych kilku słowach zdenerwowanie minie. Bądź odważna, pokonaj lęk, warto. On też się wystraszy. To tylko moment nerwowy taki przez chwilkę.

Gość karolkaaaaa
to jest calkowicie zrozumiale, ze sie boisz, ale jak tego nie zrobisz to cale zycie bedziesz miala wyrzuty sumienia......moj tato nie zyje i wiesz ile ja bym dala zeby go chociaz na minut zobaczyc, porozmawiac troche. Mowie ci nie boj sie!!!!!!!!!!

Gość quququququququq
ja go nie widzislam od chyba 15 lat albo dluzej... jak bym go spotkala na ulicy to pewnie bym go nie poznala. on mnie by tez nie poznal... bylam dzieckiem a teraz jestem dorosłą kobietą...

Gość quququququququq
chyba naleje sobie wiskhy choc normalnie nie pije!! moze to mi doda odwagi...

Gość quququququququq
powiedzcie sami czy tylko ja robie z tego taki problem?? czy to zeczywiscie jest taki klopot??

Gość quququququququq
niech ktos mnie kopnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ile masz lat
sluchaj, ludzie są tacy, ze jak ktos ma zyciowy roblem to mu jeszcze dowalą to byloby dla kaZxego trudne

Gość nie boj sie bo jesli juz
to on sie powinien bac.Ale dobrze,jesli bedzie mogl Ci wyjasnic swoje dotychczasoer postepowanie . Staraj sie byc obiektywnan w ocenach. Moze go zaskoczysz telefonem i nie zareaguje, jak by sam chcial. Ale w razie czego sie nie zrazaj i probuj jeszce raz. Nalezy ci sie wyjasnienie od niego, to cie ustawi na przyszlosc.

Gość quququququququq
24 lata ale przezyc by sie zebralo na 40

Gość ile masz lat
nawiasem mowiac, uwazam, ze facet, ktory nie interesuje się wlasnym dzieckiem to ostatni skurwiel trzeba byc ost.świnią, zeby nie interesowac sie swoim dzieckeim

Gość ile masz lat
nie chcę Cię buntowac, ale jesli on ywjedzie do Ciebie z buzią - bo tak moze być - to się nie daj. Skoro to taki bydlak co wlasnym dzieckiem się nie interesował to niech spada - aha, obowiązek alimentacyjny ma wobec Ciebie dopokis ie bedziesz uczyc.

Gość quququququququq
cholera!! dzieki wam strasznie!! przelamalam sie ale on nie odbiera.... ehhhhh musze siechyba napic:/

Gość quququququququq
wiem wiem!! o alimentach nie bylo mowy... mimo lat nauki ( cala podstawówka , liceum i studia...) nie wiem co mam o tym myslec!! ale moja matka nawet sie o to nie starala:(

Gość ile masz lat
czemu się nie starala?

Gość quququququququq
o kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!(przepraszam za przeklenstwa) umowiona jestem na nastepna sobote!!!!!!!!!!!!!!!!!! zero problemu ... chyba padne na twarz!!!

Gość ile masz lat
co robi Twoj ojciec? ma pracę?

Gość i sprobuj podejsc do tego
filozoficznie, raczej bez zbytnich emocji. Faceci czasem sa dziwni, zero instynktu ojcowskiego, kobietom sie to w glowie nie miesci. Jednak powinnas go poznac, bo to twoj ojciec biologiczny, dzieki temu bedziesz znala bardziej sama siebie, bo jednak wiele cech sie dziedziczy. Nawet o takie rzeczy jak choroby mozesz go spytac. Postaraj sie wyniesc jaknajwiecej z tego spotkaania , nie masz nic do stracenia, a mozesz zyskac.Trzymaj sie!

Gość quququququququq
nie wiem dlaczego!!tzn domyslam sie ale na 100% nie wiem. wydaje mi sie ze ich rozstanie to byla wina matki i ona chciala go calkowicie odciąc! zalatwiila sobie nowego meza i dziecko... nie wiem jak to bylo ale to dziwne bo w ciagu ostatniego roku dowiedzialam sie sporoo mojej"wspanialej" mamie i teraz jestem prawie pewna ze ona tu wiele namieszala!!!

Gość quququququququq
pracuje na 100% dlatego nie mozemy sie wczesniej spotkac bo bedzie w innym miescie

Gość i sprobuj podejsc do tego
tak, dziwni sa. mam kolege, niby kulturalny, sympatyczny, wie,ze ma nieslubne dziecko i kompletnie sie nim nie interesuje! Dziecku akurat dobrze, nie potrzebuje jego pomocy,ale chyba zadna kobieta tak by sie nie zachowala! Inny znow tez mowi,ze ma pewnie ze 3 dzieci ze swoich romansow, ze wuiek buy sie zgadzal,ale tez ma to w nosie! I to ludzie wyksztalceni ,na stanowiskachotoczeni tzw spolecznym szacunkiem! Faceci to inna rasa!

Gość quququququququq
no ale co teraz?? a jak mnie tylko splawil?? i bedzie sie migal?? on ma wieksze powody do strachy niz ja...

Gość quququququququq
wiecie co ale to bylo dziwne!! wcale go nie zatkalo...i od razu sie zgodzil na spotkanie!! dziwne to wszystko

Gość ile masz lat
on ma wieksze powoduy do strachu? slwany jest? bogaty albo przestępca pewnie Ty rob tak, zeby bylo dla Ciebie dobrze, a jak oleje to tez go olej

mój brat zadzwonił do naszego, umówili się na spotkanie. tatuś nawet o mnie nie zapytał, przez 10 minut(tak, tak, nie widział dziecka 15 lat i poswięcił mu 10 minut!) chwalił się domem samochodem i swoim zyciem...nota bene zadnej z tym rzeczy nie ma oprócz zycia...i dał mu 50 zł zeby sobie cos do skzoly kupił, kobiec sierpnia to był. Cieszę się, że zadzwonił do niego, mógł się przekonac jaki jest \"tatus\". Nie zapytał go nawet jak się czuje, mówił tylko o sobie. mam nadzieję, że będziesz miał/a więcej szczescia i mozliwosc lepszego poznania swojego, powodzenia🌻

Gość quququququququq
nie no chodzi mi o to ze teraz facet nie wie czego moze sie spodziewac! wydaje mi sie ze jednak taki czlowiek nie wazne czy tokobieta czy mezczyzna ma jakies wyrzuty sumienia... i pewnie spodziewa sie najgorszego tzn ze np. bede miala jakies ogromne pretensje, albo bede chciala jakiegoś "odszkodowania" czy czegos w tym rodzju... mysle ze najgorsze mysli chodza takiemu komuspo glowie...a nie??