buczacz 0 Napisano Lipiec 6, 2006 Chlopak robił mi palcowke i chyba przebil błone (bolało i leciała krew) a teraz pyt do was dla czego dzien po tym nadal leciala mi krew a teraz leci ciemny (brązowy ) śluz czym to jest spowodowane ?ile to bedzie jeszcze trwac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 982uw Napisano Lipiec 6, 2006 Mniej wiecej miesiac...zawsze tak jest po pierwszym razie. 3m sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buczacz 0 Napisano Lipiec 6, 2006 inne znajome nie mialy takich objawów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mial brudne paluchy Napisano Lipiec 6, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ja cię pieprzę Napisano Lipiec 6, 2006 stracić dziewictwo z łapą :o do jutra powinno przejść, to nic strasznego, czasem krwawienie trwa i trzy dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buczacz 0 Napisano Lipiec 6, 2006 dziekuje za odpowiedz ...wiem nie najlepszy sposob na 1 raz ale niestety ..czasu nie cofne ...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach