Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała___mi

tak szczerze...która z was jest naparwde gruba a ma przystojnego chłaopaka

Polecane posty

Gość mała___mi

ja mam taki problem. wiem że jestem gruba, może niebrzydka ale blada i niska dosyć. mam 75 kg przy wzroście 165. a moj chłopak....no coż. jest wyjątkowo przystojny. wiele razy słyszałam za nami teksty typu" jak on może z nią być" najgorsze jest to że on też z pewnością to słyszy....nie wiem czemu ze mną jest ale nie przeżyje gdy go stracę. kurczę on mogłby miec każdą a ja ...nikogo...:(:(:(

Gość pznacycni a psów
żadna bo nie ma takich!!!!!

Gość bardzo gruba
miałam był bardzo przystojny, ale taka cipka się z niego okazała

Gość ssssssssss
Mysl tak dalej a na pewno go stracisz .

Gość kkkjjj
I to nie tusza bedzie powodem straty ;)

Gość jesteś niepoważna
przecież on cię kocha taką jaka jesteś i nie za to jak wyglądasz :) masz bardzo mądrego chłopaka,tylko pozazdrościć :)

Gość jesteś niepoważna
Mój kuzyn jest super przystojnym facetem,wysoki,wysportowany,inteligentny i zabawny.A ma narzeczoną niską i grubą,a kocha ją nad życie,wpatrzony w nią jak w obrazek,wesele w tym roku :)

Gość nie obrazaj innych
mialam kolezanke, moze nie gruba, ale bardzo brzydką......... chudą, wielką, z wielkim garbatym nosem... Odbila pieknej dziewczynie narzeczonego, są teraz malzenstewm, maja 3-letnią córkę...' Sprobuj zadbac o kondycje, figure, wagę... tez dla zdrowia i dobrego samopoczucia, a nie tylko dla wygladu..... I mysl pozytywnie, bo jak tu ktos napisal, wlasnie wtedy go mozesz stracic, jak bedziesz sie tym ciagle zamartwiac i mowic mu, jaki ty piekny, czemu ze mna jestes... uwierz w siebie, naprawdecharakter bardzo sie liczy, a on chyba odkryl cos w tobie, skoro jestescie razem

Gość PASZTETTO
ale ja nie jestem taka silna aby znosic ciagle czyjęs uwagi typu -jesteś w ciąży ? -NIE -o boże ale się spasłaś!!!

mam dwie koleżanki bardzo przy tuszy :) ale dbaja o siebie-ładnie sie ubierają-jedna chodzi w spódniczkach mini latem, mimo że ma grube uda, ale ćwiczy w domu, by miec jak najmniejszy cellulit, ma duzy biust więc go podkreśla, ubiera buciki na szpileczce-ubiera sie bardzo kobieco:)jej chłopak jest bardzo przystojny i u mnie w mieście ich obgaduja, że on taki przystojniaczek, a ona...jest ładna, ale tęga :( a on-zawsze mówi, że ja np mu sie nie podobam, bo nawet cycka nie mam ani dupy-nie miałby za co chwycić :P a druga moja koleżanka ubiera się z kolei w sklepach typu h&m,veromoda-nie nosi spódniczek, ubiera sie typowo trendy.Ma 21 lat i dopiero w tym roku zaczęła chodzic ze swoim pierwszym facetem :) jest przystojny i ma powodzenie, ale skoro jest z nia, to widocznie ona ma to \"coś\" czego on szuka:) ja jestem z kolei szczupła, ale .. wydaje mi sie, że mój chłopak zasługuje na lepsza laskę :)chyba każda dziewczyna tak ma :)

Gość jesteś niepoważna
pasztetto----a co ty się debilnymi tekstami przejmujesz???Powiedz-moja dupa-mój problem :) koniecznie z uśmiechem na twarzy :)

Gość kkkjjj
Taaak , jest nawet takie powiedzenie - faceci nie psy i na kości nie leca ;) Ja od własnego usłuszałam ,ze mam 8 kg przytyć , tylko tez ciekawe jak . To ładne co sie komu podoba :)

Gość js jestem gruba
a mam przystojnego szczuplego meza od wielu lat. To chyba nie o kilogramy chodzi w zwiazkach. On zreszta zawsze twierdzil ,ze baba powinna miec biust i d...

Gość mała___mi
nigdy mu nie mowię jak on może ze mną być itd! NIGDY! boję się że jeśli on nie ma takich myśli w głowie to tylko mu je podsunę.... kiedyś byłam inna. tez przytyłam po leczeniu (14 kg!)i myślę że on mnie jeszcze pamięta z tamtych czasów....możliwe że nawet nie widzi tych zmian we mnie...ale ja sobie myśle iaczej....czy nie jestem egoistką?może on zasługuje na kogoś lepszego. nie o to chodzi że tylko ładne dziewczyny mają prawo być z ładnymi facetami...ale ja go kocham tak bardzo że nie chcę go narażać na nieprzyjemności.....wiem że mnie kocha ale wiem też że przeciez nie możlwie by nie bgył w stanie pokochać innej, z której moglby być dumny

Gość kkkjjj
Owszem jesteś egoistka - mysląc tak jak myslisz , sama zabierasz mu to co w Tobie najfajniejsze .

Gość jesteś niepoważna
mała mi--głupoty pleciesz :) a dlaczego miałby pokochać szczuplejszą skoro kocha ciebie???TY się nie zadręczaj,bo to bez sensu.Przytul się do faceta i powiedz,że go kochasz.I już :) Ehh,jak ja bym chciała mieć takie kłopoty :D

Gość alexs
noi po co mają sie odchudzać kto powiedział ze kobieta ma być chuda,,,,,,,,,,,bzdura gadam z kolesiami.......i sami mowią ze kobieta musi miec pupke uda biust........i koniec no......bo czym by sie róznila od faceta................. moim zdaniem jak macie tych facetó tzn ze oni was kochaja i pociagaja ich wasze kształty jak schudniecie mozesie okazać.....ze.nie będa zadowoleni .....szkoda zycia na diety

Gość jesteś niepoważna
I zgadzam się,że jesteś wielką egoistką myśląc w ten sposób :)

Gość jadżżżka
moja koleżanka też jest przy tuszy ale ładna dziewczyna i ma super przystojnego chłopaka. są ze sobą bo się kochają i nie patrzą na wygląd i ty też się nie martw bo nie twarz ani wygląd zdobią człowieka ale to co ma w środku. ja tez kiedyś ważyłam troszkę więcej niż przewiduje norma a teraz jestem w normie bo zdrowie mnie do tego zmusiło. mam chłopaka może nie jest super przystojny ale dziewczyny lecą na niego bo ma super charakter. wiec nie zależy nic od wyglądu. głowa do góry i nie słuchaj tych pustych ludzi! pozdrawiam! :)

Gość jesteś niepoważna
I jeszcze a propos mojego kuzyna.Kiedyś jego narzeczona powiedziała do niego -kochanie, a może ja schudnę chociaż 5 kilo co? a on na to---spróbuj choć 10 deko to cię zostawię :D :D :D

Gość a ja mam tak samo
moze spaść chłopaka? :)

Gość a taki jeden ...
ale są tacy zboczeńcy co specjalnie tuczą swoje kobiety ... znam jedną pare... on amant a ona na dwóch krzesłach się nie mieści ...to jest chore...

moj ostatnio : kochanie czy ty przypadkie nie schudłaś ?! zobacz sama ( z przerazeniem w oczach) dodam tylko ze mi przybyło.:P jak widzi ze chudne to mnie zabiera na tzw. nie zdrowe zarcie zeby mnie utuczyć :P kochanego ciałka nigdy za wiele ;) :classic_cool:

Gość Goya de Fuentes
Dla mnie przystojny mężczyzna to ktoś w tym stylu: http://www.perfectmodel.pl/modele/piotr_strz/ I nie uwierzę, po prostu nigdy w życiu w to nie uwierzę, że ktoś taki dla miłości byłby z nieatrakcyjną 100-kilogramową panią!

Gość bylby gdyby był ślepy

Gość lily rose masz super faceta

Lily rose-a ja Ci współczuje faceta. Bo czym innym jest akceptacja i miłośc , a czym innym tuczenie. Bo on nie dba o Ciebie i Twoje zdrowie i tyle.

Gość jakby mój
facet starał się mnie zamienić w świnkę Piggy i tuczyć to zaczęłabym się zastanawiać czy w ogóle mnie kocha...

Gość jest taka choroba
faceci tucza babki ile sie da dla zaspokojenia fantazji.. ogladalam reportaz o takim gosciu, ktory utuczyl swoja zone do rekordowej wagi :(

mała mi, moja koleżanka ze sporą nadwagą miała naprawdę przystojnego goscia (jak ktos tam wyżej pisał często tez słyszała teksty w stylu jak taki przystojniak może być z taka \"wielka\" kobitą). On świata poza nią nie widział, a ona jemu sie nie przyznawała ale mi często zwierzała się że boi sie że on w końcu znajdzie sobie ładniejszą i szczuplejszą. Nic nie pomagało, nie mogła zrozumieć że on nie chce nikogo innego. Postanowiła się odchudzić, diety, aerobik i schudła...a w efekcie gość ją zostawił. Nie dla kogoś tylko ot tak, nie mogli się dogadać, jej w głowie było tylko jedno: schudnąć i nic się więcej nie liczyło. Teraz z tego wszystkiego znów przytyła i pluje sobie w brodę:O Rok minął jak już nie są razem, ale jbyć może est szansa że się znów zejdą bo on do tej pory nikogo nowego nie znalazł sobie a ona nadal jego kocha i chyba w końcu zmądrzała ;)