Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igusiaa

kursy Lublin

Polecane posty

Gość igusiaa

Szukam kursu w Lublinie moze byc fryzjerski albo kosmetyczny. Jak ktoś coś wie na ten temat prosze o odpowiedz.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Lider to jedna wielka tragedia, nie idz tam dziewczyno bo tylko pieniądze stracisz. Męczyłam się tam pół roku i nikomu tego nie życze!!! brak profesjonalizmu,nie mówiąc już o narzędziach, które albo się rozpadały, albo ich nie było (np: ciągle brakowało lakieru,bo prowadząca Ewka zabierała go sobie,byla jedna lub 2 prostownice na ponad 20 osób w grupie, wsuwek nie było wcale). Gruba baba imieniem Ewka robi łaske, że w ogóle tam przychodzi. Jej głównym zajęciem na zajęciach były: rozmowa przez tel., jedzenie i ciągłe krzyki. Jeżeli ktoś jej właził w gruba dupe to stawał się pupilkiem i nawet jeśli miał 2 lewe ręce to zdawał egzamin czeladniczy na 5, a nawet 6, a osoby ktore naprawde były dobre dostawały 3-4. Można też dać w łapę- też chętnie przyjmie. Odradzam wszystkim, którzy chcą się czegoś nauczyć, a nie tylko wyrzucić kase w błoto- OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM LIDERA!!!!!! A jeszcze co śmieszniejsze już 2 miesiące jeżdze do Ewki, która ma taki burdel w papierach, że zgubiła moje dok i twierdzi że ich nie złożyłam. Normalnie koszmar!!!!