Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyness

KOBIETA GINEKOLOG - LODZ - Kogo polecacie?

Polecane posty

Gość greyness

Witam, czy znacie jakiegos dobrego ginekologa kobiete w Lodzi? :) Oczywiscie przyjmujaca prywatnie bo mam niemile wspomnienia z ginekologami z przychodni...

przychodnia \"Tatrzanska\", Małgorzata Gradzik-Nowaczyńska, 40 zet za wizyte, super babka!!

Gość greyness
Wiesz, niedawno sie sprowadzilam do Lodzi i nic nie mowi mi nazwa: przychodnia "tatrzanska" czy moglabys mi na maila przeslac jej pelny adres? I czy na pewno moge do niej pojsc mimo, ze nie jestem zarejestrowana w tej przychodni? I jeszcze jedno pytanko: orientujesz sie czy ma sprzed do badania USG, ale nie na zew, tylko wew? Musze "sprawdzic" sie od srodka hihi :)

wiesz co pełnego adresu nie znam, wiem tylko że jest na ulicy Tatrzanskiej, wiec jakbys sprawdzila w ksiazce telefonicznej to na pewno adres by byl, mozesz tam smialo isc bo ja nie jestem zarejestrowana i chodze ,z tym ze sprzetu do usg nie ma. Mysle ze jest na ulicy Struga 3 w gabinetach Salve, wizyta kosztuje 70 zl, ogolnie jest tam kilku bardzo dobrych lekarzy i mysle ze na pewno maja sprzet do USG

Gość greyness
Dziekuje Ci bardzo za te informacje! :) :) :)

Gość greyness
A czy ktos moze jeszcze kogos polecic dobrego? W okolicach Bałut?:)

Gość marika82
jesli chodzi o ginekologa na balutach to olecam pania dr Wojciechowska. gabinet jest na marysinskiej 115. naprawde super babeczka. wizyta chyba 50 zl.

Gość emilly
ja tez polecam doktor z marysinskiej. naprawde bardzo sympatyczna i zetelna osoba. doskonale diagnozuje i zapewnia komfort. idac do niej na wizyte nie nalezy sie stresowac. jest przemila i bardzo delikatna. wizyta teraz kosztuje 60 zl.

Gość Marysińska 115
dziewczyny czy możecie opisać jak wygląda gabinet,jakie warunki,np. czy jest oddzielna przebieralnia? parawan? Czy można zrobić usg? dziękuje z góry za odp.

Gość greyness
O! Dziekuje Wam kobitki :) Marysinska to rzut beretem ode mnie! SUPER! ;) ;) ;)

Gość marika82
greynes napisz jak wizytya czy sie udala i co sadzisz o tej pani ginekolog. mysle ze bedziesz zadodowolona. gabinet ladny, czysty a co do usc to nie mialam robionego wiec nie wiem.

Gość basia23
hej dziewczyny!Pczeczytalam Wasze przychylne komentarze odnosnie pani doktor na Marysinskiej,czy moglybyscie podac mi tel do tej babeczki?nie ma mnie w kraju a przylatuje za niedlugo i chcialabym sie umowic tel.z gory dzieki

polecam pania dr. lukaszczyck wojceichowska z ulicy marysinskiej:) swietna kobieta, kompetentny lekarz. wizyta 70 zl.

Gość basia23
Dziekuje MI TU za tel.Dopiero dzis weszlam na ta strone znow.W ogole zapomnialam,ze tu bylam;-)Dziekuje.Umowilam sie i mam nadzieje,ze bedzie ok.A czy wiecie moze jak dlugo czeka sie na wyniki sytologii i czy dr Wojciechowska ja robi?Bo bede tylko pare dni w kraju.buziaki i dzieki!!!!!!!!!!!!!!

Gość basia23
Chodzilo mi oczywiscie o cytologie;-)dzieki

Gość myszka28
Witam chciałąbym sie dowiedziec czy moze któras zna lub słyszała o pani doktor Sobieszczanskiej,nic wiecej niewiem na jej temat słyszałąm tylko ze jest dobra i miła ale niewiem gdzie przyjmuje itd..Ja niemieszakm w Łodzi a mam problemy i chciałąbym sie wybrac włąsnei do niej.Jeśli wiecie cos na jej temat podpowiedzcie coś z góry dziekuje

Gość ja w łodzi
polecam dr Januszkiewicz, przyjmuje na Wólczańskiej, moge podac namiary jak ktoras z was chce

moge dostac numer telefonu do pani doktor Małgorzata Gradzik-Nowaczyńska

moglaby ktoras z Was mi pomoc ? nigdy nie bylam u ginekologa alew koncu chce sie wybrac ale bez mamusi ktora wzielaby mnie za raczke ale nie wiem jak mam sie do tego zabrac. nie chce placic za wizyte bo nie mam pieniedzy. w takim razie powinnam isc do przychodni swojej rodzinnej i tam sie zapisac? pomozcie prosze

Gość zlodzi
kto dalej szuka. pani Izabela Trawczyńska - polecam i Dr. Baradyna

Gość zlodzi
przyjumje na Rzgowskiej

Gość Tośki
Jeśli ktoś nadal szuka, polecam panią profesor Karowicz. Jestem młodą dziewczyną i przygoda z ginekologami zaczęła się, gdy miałam olbrzymi ból brzucha (miałam jakiś pęcherzyk na jajniku, co niby pęka co miesiąc ale mi nie pękł... nie wiem dokładnie). Duży stres dla kogoś, kto nigdy wcześniej nie był u ginekologa. Pani profesor była bardzo delikatna i przyjazna, zrobiła USG i zaraz mi dała jakieś tabletki. następnego dnia już nic mnie nie bolało:)

Gość Tośki
a... przyjmuje na Franciszkańskiej 92 albo 93... nie pamiętam dokładnie, wiem, że gabinet się nazywał Orchidea...

witajcie:) mam wielką prośbę. wybieram się po raz pierwszy do ginekologa. czytałam wiele opinii na ich temat ale niektóre sobie zaprzeczają, dlatego Was proszę: polećcie mi jakiegoś dobrego ginekologa. Chciałabym żeby to była kobieta. Może być prywatnie. Z góry dziękuję:)

Na pewno odradzam Grażynę Dec: Na pewno odradzam Grażynę Dec: Po wizycie mogę stwierdzić, że nigdy jeszcze nie byłam u tak nieuprzejmego i zirytowanego obecnością pacjenta lekarza. Prośby o bliższe objaśnienie wyników badania napotkały najpierw na zdziwienie, następnie poirytowanie koniecznością zajmowania się pacjentem, by na koniec usłyszeć wzbudzające duży niepokój słowa zupełnie nieadekwatne do sytuacji - na zasadzie chciałaś to masz. Straszenie rakiem - gdy nie ma ku temu podstaw i do tego bardzo daleka droga; gdzie leczy się poszczególne etapy dolegliwości i nie ma się wyników badań, które by mogły w najmniejszym stopniu to sugerować - uważam za wstrętne i godzi to w etykę pracy lekarskiej. Poza tym przepisała silne hormony bez dodatkowych badań na dłuższy okres i duża dawka. Szczerze odradzam tą Panią, traktuje pacjenta jak zło konieczne i nie liczy się z jego odczuciami. Nieuprzejmy ton niemalże zamieniał się w krzyk. W życiu nie byłam na tak koszmarnej wizycie lekarskiej.

Gość gość
ja chodzilam do luxmedu i wielu innych, ale i tak skonczylam w prywatnym gabinecie, wiadomo, ze jak sie zaplaci jest najlepiej

Gość gość
Ja chodze do prywatnego lekarza, każdy wie chyba, ze tak najlepiej, trzeba troszke wydac, ale masz pewność, tutaj www.one-med.pl