Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bercikowa

Czy można mieć orgazm podczas pierwszego stosunku?

Polecane posty

Gość Bercikowa

Jak często to się zdarza? Podzielcie sie doświadczeniami :)

Gość watpliwe

Gość można jak już jesteś nieźle
napalona, ale ogólnie kobiecy orgazm to wątpliwa sprawa, czasem go nie ma dłuuugie lata:O

Gość to ja juz pol roku
czekam ...i ciagle go nie ma:-(

Gość Bercikowa
Ale JA jestem faceeteeem!!!

Gość to ja juz pol roku
no to jak facetem to raczej bedziesz miec, no chyba ze sie bardzo boisz, albo laska bedzie krwawic i nie skonczycie

Gość Bercikowa
Nie jestem facetem drogi podszywaczu :) Cholera, chciałabym zeby on wiedział, że doprowadził mnie do orgazmu :( Udawać nie mam zamiaru... Mamy za soba różnego rodzaju pieszczoty, ale stosunku jeszcze nie... Kurcze...

Gość jak s
raczej nie ebdziesz mieć, nie oczekuj nie wiadomo czego, hahaha

Gość upp

Gość tak se pisze...
wiadomo ze byo mu dobrze jak nigdy bo seksik to super sprawa :) ja za pierwszym razem nie mialam orgazmu, dopiero chyba po pol roku mi przyszedl, i nie odchodzi :):) mam nadzieje ze nigdy nie odejdzie :) ale za to mam problem z drugim orgazmem podczas np jednego wieczoru. moj facet moze, a ja nie...

Gość pytająca cały czas
nawet na to nie licz :classic_cool:

Gość raczej nie
orgazm u babki podczas pierwszego razu - raczej nie sądzę, ja nie miałam, później też przez parę razy nie, ale przyjemie było, z pierwszego razu to pamiętam wspólną kąpiel i świece - wszędzie, też chyba dobrze;) ale orgazm to coś obłędnego - fakt... tylko babki się chyba musze trochę uczyć osiągania orgazmu, u nas to nie takie prost, ech...

A ja miałam orgazm podczas pierwszego razu .... ale przedtem było dużo pieszczot, jak mój partner wszedł we mnie wystarczyło mi dosłownie kilka ruchów .... a udawać nie ma sensu, lepiej, żeby twój partner wiedział, wtedy uczy się doprowadzić do orgazmu... Niestety statystyki są niezachęcające ... ale trzeba pracować ... ;-)

Gość LillkaRuter
ja dzisiaj TO zrobiłam, orgazmu ani widu, ani słychu xd a bolało jak cholera. mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej.

Gość blondynka_1234
Ja również miałam orgazm podczas pierwszego stosunku. Nie planowalismy z moim ukochanym, ze właśnie tego dnia to się stanie. Po prostu samo wyszło...może dlatego nie było stresu i rozmyślania, a była przyjemność. Miś i ja doszliśmy równocześnie, a całe zdarzenie wspominam bardzo miło :) To była wyjątkowa chwila :)

Gość a ja prawie że
Doszłam... Naprawdę już czułam że zaraz eksploduje, zupełnie inne uczucie niż przy masturbacji, ale on za wcześnie skończył no i nici z eksplozji :p i tak jak u blondynki, też tego nie planowaliśmy, wyszło spontanicznie i nie czułam żadnego bólu :)

Gość manisa
blondynka_1234, a kochaliście się bez prezerwatywy i wytrysk był w środku ?

Gość gość
z piśmiennictwa wiem, że orgazmu kobieta musi się nauczyć i osiąga z reguły po 50 zbliżeniach w optymalnie komfortowych warunkach. Wniosek prosty: bzykanie po dyskotece na twardej parkowej ławce utrwala złe nawyki i oddala orgazm utrwalając oziębłość seksualną. 🖐️ Pierwszy stosunek dla kobiety, to przeważnie ból związany z przebiciem błony dziewiczej i niezbyt apetyczny ze względu na krwawienie.👄

Gość gość
dodatkowa informacja: nie dążyć do uzyskania orgazmów w tym samym czasie; coś takiego dekoncentruje i psuje jakość orgazmu. Najlepiej: mężczyzna tak długo powinien "posuwać" aż kobieta osiągnie orgazm, po szczytowaniu przez kobietę sam szybko może osiągnąć swój, czyli spuścić się do waginy.

Gość gość
Nie,nie można Jaggusia,Blondynka-wydawało wam się;)

Gość gość
ja miałam orgazm za pierwszym razem i to taki dobry że krzyczałam chociaż wystąpił ból przy wejściu