Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrht

Kupiłam masło kakaowe, czy ktos kiedys miał?Pomaga w opalaniu

Polecane posty

Gość dgrht

czy pomaga w opalaniu i na co jeszcze jest dobre?

Gość dgrht
dziewczyny czy przyspieszy opalanie jesli posmaruje sie przed??

Gość 0171
Tak przyspieszy, czytalam o tym w necie.

Dopisuję się..bo widziałam z Ziaji na Allegro po 7,5 w sprayu, ale nie mam porównania..nigdzie w sklepie tego nie widziałam:( Jakie masz masło kakaowe? Mnie coś dziwnie w tym roku opala. Od pasa w górę a nogi białe;(

Gość dgrht
no mi tez nog nie bierze za szybko..:(

Gość Panna_Dominika
Ja przesadziłam i schodzi mi skóra :( a uzywałam preparat z masłem kakaowym. skuteczny - brzuszek i nozki brązowe!

Gość dgrht
nazywa sie CocoaButterCream-Krem z masłem kakaowym dax cosmetics

Gość 0171
No to nie jest to maslo kakaowe 100%...takie czyste by bylo skuteczniejsze.

Gość buhehehe
masło kałowe :D

Gość moniaczek-81o2.pl
na pewno pomoze gwarantuje...ale radze dodac filtr

Gość dziewczyny ___________
moze glupie pytanie ,ale nie wiem ,pierwszy raz slysze o masle kakaowym :O wiec tak : czy jak sie nim posmaruje to tylko przyspieszy opalanie czy tez dziala jak balsam brazujacy ? Bo nie chce sie smarowac zadnymi balsamami brazujacymi . Czy jak wroce i wezme prysznic to te maslo sie calkowicie zmyje? Acha i jeszcze jedno jakie maslo kupic? jakiej firmy ?

Gość smarujcie się dalej idiotki i
wychodźcie łapać raczysko...:o Boże, skąd się tacy ludzie biorą?! Macie po 16 lat???:o A masło kakaowe nie służy do opalania:o Może jeszcze się na olej słonecznikowy opalajcie i na grillu:o A to, co macie to jakiś tani szajs, który obok masła nawet nie stał. Normalne masło kakaowe jest twarde, jest w postaci kulek albo takiej masy zitej (zależy czy rafinowane czy nie) a nie w sprayu:o A ten krem Daxa to syf, jakich mało. Ale opalajcie się, powodzenia:o A potem załóżcie setki topików: help! ratunku!! poparzyłam sobie plecy/twarz/ dupsko/mózg:o

dziekuje Ci bardzo za uprzejma odpowiedz na moje pytanie. I tak dla Twojej informacji nie jestem idiotka i nie mam 16 lat ,tylko duzo wiecej ,ale nie zgrywam sie na osobe wszystko wiedzaca . Jesli czegos nie wiem to poprostu pytam . Nie rozumiem dlaczego odpowiadacie na czyjes pytanie w formie wyzwisk i zlosliwosci. A jesli chodzi o raka skory to nie jest mi te zagadnienie obce i podejrzewam ,ze wiecej przeszlam i przezylam od Ciebie .

Gość po pierwsze to nie był post
do ciebie:o Więc się nie wczuwaj:P Po drugie, ktoś, kto się "opala" na masło kakaowe, które w dodatku NIE JEST masłem kakaowym jest niestety debilem:o Pogadamy za kilka lat, jak w najlepszym wypadku będziecie miały przebarwienia i zmarszczki a w najgorszym już nie pogadamy:o WIecie, że zmiany nowotworowe o średnicy 2,5 mm nja skórze oznaczają, że macie już przerzuty w całym organiźmie i nie pomoże wam już nic...? Wątpię, żeby któraś z was chciała umierać w męczarniach:o WIęc lepiej zmądrezjcie, zanim będzie za późno:o

A ja myslalam ,ze to bylo do mnie :P Wiem cos na temat zmian na skorze ,bo sama mialam kilka znamion usowanych i wiem co przezywa czlowiek kiedy czeka na wynik badania histopatologicznego ,ale to jest zupelnie inny temat . Tylko nadal nie wiem czym sie posmarowac przed wyjsciem na slonce ,zeby sie szybko opalic :P