Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoDalej

Skonczone studia-co dalej?

Polecane posty

Gość CoDalej

Skonczylam studia i nie zatanawialam sie do tego czasu co bedzie dalej. 5 lat szybko minelo i...nie wiem co teraz ze soba zrobic? nie wiem co chce w zyciu robic? jakiej pracy szukac? nie mam celu.. macie tak samo?

Gość CoDalej
up, up, up, Jakie macie pomysly na zycie? mialyscie taki zastoj ze nie wiedomo co dalej? jak znalezc wlasciwa droge? pomozcie?

Gość Kinia07
a jaki kierunek skonczylas?

Gość CoDalej
biologia

Gość CoDalej
wiem ze nie chce pracowac w szkole jako nauczycielka...ale tylko to wiem .. :-(

Gość Kinia07
A pociaga cie biologia, lubisz ja? co sklonilo cie do jej studiowania? pewnie jakies zamilowanie ? Moze praca w laboratorium?albo jakies odkrycia ? Zwierzeta,rosliny czy czlowiek co najbardziej cie wniej interesuje? Im wiecej sie zastanowisz nad tym co cie ciekawi najbardziej tym latwiej bedziesz miala okreslic co chcesz w zyciu robic. I to nie tylko tyczy sie biologii ale ogolnie zycia :)

Gość CoDalej
praca naukowa nie wchodzi w gre bo ledwo skonczylam te studia i wogole poszlam na nie bo nie dostalam sie na medycyne...

Gość Kinia07
aha wiec chcialas zostac lekarzem? a co oprocz tego cie pociaga i czujesz ze to jest twoja zyciowa pasja a i rownie dobrze moze byc praca ? Masz jakas pasje ?

Gość Kinia07
Ja znam duzo ludzi ktorych skonczylo studia a wswoim zyciu robilo zupelnio co innego. I to naprawde z bardzo dobrym rezultatem. Sama wiesz ze jesli ma sie do czegos zamilowanie to nie ma mocnych :) wyjdzie predzej czy pozniej.

Gość CoDalej
ale ja popadlam w jakis marazm. siedze tylko w domu i nic mi sie nie chce . nie mam jakis pasji,. do tej pory spotykalam sie ze znajomymi glowni , imprezowalam a le teraz kazdy sie zajal swoim zyciem i nie maja dla mnie czasu. mam wrazenie ze zostalam w tyle. czuje sie jak jakas gowniara i idiotka.