Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakaja

ja chce SPAC! help me...

Polecane posty

Gość jatakaja

ja juz nie moge... chce sie położyć i normalnie wyspać. A nie moge bo jak leże to wogóle nie moge oddychać, jestem alergikiem i już nie wyrabiam. Ledwo oddycham przez nos siedząc a jak sie położę to zupełnie sie nie da ;( Pomóżcie Mi...są jakieś leki na zatkany nos? Kiedyś wiem że było takie cos co sie pod nosem smarowało, jak to sie nazywa? Przed chwilą aż sie poryczałam ze złości bo padam ze zmęczenia, ile można nie spac nocy pod rząd?! Buuu niech sie już to p****** lato skończy!!!

Gość jatakaja
;(;(;( nikt nie wie? wszyscy już śpią? :( chyba z samego rana pójde do apteki niech mi dadzą cokolwiek...

Gość a zyrteki i inne
nie pomagaja?

Gdy się wypłacze to od razu chce mi się spać i bez problemu zasypiam. A ja proponuję odwiedzić lekarza :/ Otrivin jest dobrym środkiem, ale jest masa innych w aptece. Tak z własnych obserwacji, na katar pomaga mi klimatyzacja :) godzina w klimatyyzowanym pomieszczeniu i katar sam znika na pewien czas. Pozdrawiam i powodzenia :*

Gość jatakaja
zyrteki i te inne troszke pomagają i tylko w ciągu dnia, w zasadzie to działają najlepiej godzine po zażyciu przez następne 2-3 h ... a reszta dnia i noce to katorga. Chyba w zimie sie wyśpie albo po śmierci.... :o

pod nosem to się smarowało MAŚCIĄ MAJERANKOWĄ i ona dosyć szybko udrażniała zapchany nochalek współczuję ........ moja córka też spać przez cholerną alergię nie może a ma bidulka dopiero 3 latka:(

Gość jatakaja
oj współczuję jej :( taka mała to musi się strasznie męczyć. Dla mnie to jest okropnośc ta cała alergia a co dopiero dla niej. Ide spróbuję usnac, może sie uda i w końcu sie prześpie? A jak nie to zaraz jakąś kawke wypije i przesiedze do rana bo co zrobić :o

Gość mało wykształcona.......
mimo zatkanego noska proponuję sex, dobry sex napewno po nim zaśniesz

Gość jatakaja
no... 3 godzinki snu to dla mnie luksus. A teraz kolejny dzień sie zaczyna, czuję się fatalnie dzisiaj... :(