Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale co dalej

wzrost.....nienaturalne sposoby wydluzania ciala....

Polecane posty

Go艣膰 ale co dalej

wiem moze to dla was wyda sie przesada ale ja po prostu musze urosnac.....watpie czy w moim wieku podziala jeszcze hormon wzrostu ale wiem ze sa tez inne mtody.....wyciaganie ciala....jak kiedys w obozach robili....tylko prosze nie potrzebuje tu zadnego matkowania i textow w stylu ze zwariowalam....skoro tak uwazacie byc moze,komenty zostawcie dla siebie,ja tylko chce wiedziec jak to keidys bylo, czy faktycznie cos takiego robili z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 polecam wizyte
u psychiatry

Udost臋pnij ten post

Mo偶esz sobie wyd艂uzy膰 jedn膮 r臋k臋, si臋gn膮c po najbli偶szy m艂otek i stukn膮膰 si臋 w g艂ow臋. Byle mocno!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buahahahahahahahaha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale co dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ubierz si臋 w str贸j w paski
tylko pionowe.

Udost臋pnij ten post

Moze to Ci sie przyda...pozdr Madejowe 艂o偶e, zwane tak偶e 艂o偶em sprawiedliwo艣ci, 艂aw膮 do wyci膮gania lub 艂o偶em tortur - rodzaj narz臋dzia tortur w formie 艂awy z ko艂owrotem s艂u偶膮cym do wyci膮gania pary ko艅czyn (istnia艂y wersje wyci膮gaj膮ce r臋ce lub nogi), w czasie gdy druga para ko艅czyn by艂a przytwierdzona do konstrukcji 艂o偶a. Stosowano tak偶e konstrukcje na sta艂e przytwierdzone do pod艂o偶a (kamienne, metalowe itp.), pe艂ni膮ce identyczn膮 funkcj臋 jak madejowe 艂o偶e. U偶ycie 艂o偶a powodowa艂o jednocze艣nie unieruchomienie osoby torturowanej, co u艂atwia艂o zastosowanie innych tortur. 藕r贸d艂o http://pl.wikipedia.org/wiki/Madejowe_%C5%82o%C5%BCe

Udost臋pnij ten post

:D

Udost臋pnij ten post

na krzywe nogi doradzisz 艂amanie ko艂em?:P

Udost臋pnij ten post

Jakie krzywe nogi...laska chce sobie wyd艂u偶y膰 cia艂o, to pomog艂am, nie? Do autorki - takie maszyny mozna zobaczyc (a moze i uzyc) w muzeum tortur.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
promo dzieki .....Ty jako jedyna wykazalas sie kultura osobista i zrozumieniem w calosci textu pisanego :)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zasada 909
pojedz do chin bo tm praktykuja metode lamania kosi nog, ktore najpierw sie lamie a potem wstawia taki zelazny takjakby aparat i gdy kosci sie zrastaja to jego sie rozciaga razem z koscia. Ale mozna przy tym urosnac tylko kilka drobnych centymetrow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu
I ile lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serwisek
S艂ysza艂am,偶e w japoni albo w chinach nie pami臋tam dok艂adnie wyd艂u偶aj膮 nogi poprzez rozciaganie w jaki艣 specjalny spos贸b,niestety nie pamietam jak to wygladla艂o.W tv to widzia艂am na jednym z tych madrych programow typu disovery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
wiem o czym mowicie ....to jest operacja i to bardzo powazna ....przeraza mnie jedynie fakt szpetnych blizn jakie po takim zabiegu zostaja.... lat mam 20 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
nie bede podawala ile bo zaczna sie kolejne komenty...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu
no juz nie przesadaj i tak Cie nikt nie zna. Pewnie ma 165 i mowisz ze to za malo ludzie maja po 140cm i zyja. Zreszta takie wydluzanie nog jest bez sensu bo potem bedzie miala tlow krotki a nogi dlugie i to dopiero glupio wyglada. Zreszta kosci sa slabsze bo takiej operacji i ile bolu bo widialam ten film o ktorym kto tu pisal. Natury nie oszukasz zreszta belno jest malych ludzi. Pomysl jakbys miala 150cm i byla facetem to dopiero kapa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma 偶adnej
bezpiecznej i skutecznej metody, podane tutaj to albo tortury, albo zabieg dla ludzi kt贸rzy maj膮 zniekszta艂cone nogi, a nie kt贸re s膮 za niskie. A hormon wzrostu podaje sie osobom kt贸re maja jego niedob贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
nie no o tej operacji to nawet mowy nie ma,tym bardziej ze w polsce nikt by mi tego nie zrobil jesli nie mam zadnych wad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
zreszta ja nie chce jakies totalnej zmiany....zadowole sie 4,5 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przykro mi ale
niestety nic takiego nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu
to o te 4,5cm chcesz tak cierpiec totalny bez sens. Jakbys chciala z 10cm urosnac to jeszcze moglabym zrozumiec. Zawsze mozesz noic buty na wysokim obcasie ja niestety czesto musze sobie takie podarowac bo dziwnie bym sie czula.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
nie mowcie mi ze takie wyciaganie nic nie daje....od 3 miesiecy rozciagam sie na drazku i przybylo mi od tego 1,5 cm....dlatego pomyslalam o tym przyrzadzie jeszcze raz dzieki wszystkim za rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
a ile Ty masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magddallenkkaa
A dlaczego nie chcesz powiedziec ile masz wzrostu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu
Ja mam 175 ale jestem szczupla i dziwnie sie czuje bedac w butach na obcasach a jakbym ubrala takie 10cm to juz wogole kapa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile masz wzrostu
a wiesz ze rano jest sie dluzszym niz wieczorem?? Wiec moze to wcale CI nie pomaga. A ze stawami to prawda dopiero wtedy zrozumiesz jaka bylas glupia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co dalej
no ok ...mam 174 wzrostu... i co ?zapewne zaraz posypia sie gatki w stylu ze jestem swir,pojebus i takie tam....no ale tak chce miec wiecej i zrobie wszystko..... poza tym przeciez takie rozciaganie musi cos dawac...do hormonu wzrostu mam dojscie ale wiem ze pewnie jestem juz po okresie wzrostu i teraz te tabsy na nic sie zdadza moga mi tylko pogorszyc sprawe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozciaganie daje
masz wi臋ksze przestrzenie pomiedzy stawami, co doprowadzi cie do kalectwa, zrozum to! Nie za 30 lat ale nawet za kilka, czy warto stac si臋 kaleka dla kilku centymetr贸w?

Udost臋pnij ten post