Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale co dalej

wzrost.....nienaturalne sposoby wydluzania ciala....

Polecane posty

Gość ale co dalej

wiem moze to dla was wyda sie przesada ale ja po prostu musze urosnac.....watpie czy w moim wieku podziala jeszcze hormon wzrostu ale wiem ze sa tez inne mtody.....wyciaganie ciala....jak kiedys w obozach robili....tylko prosze nie potrzebuje tu zadnego matkowania i textow w stylu ze zwariowalam....skoro tak uwazacie byc moze,komenty zostawcie dla siebie,ja tylko chce wiedziec jak to keidys bylo, czy faktycznie cos takiego robili z gory dziekuje wszystkim za odpowiedzi

Gość polecam wizyte
u psychiatry

Możesz sobie wydłuzyć jedną rękę, sięgnąc po najbliższy młotek i stuknąć się w głowę. Byle mocno!

Gość buahahahahahahahaha
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość ale co dalej

Gość ubierz się w strój w paski
tylko pionowe.

Moze to Ci sie przyda...pozdr Madejowe łoże, zwane także łożem sprawiedliwości, ławą do wyciągania lub łożem tortur - rodzaj narzędzia tortur w formie ławy z kołowrotem służącym do wyciągania pary kończyn (istniały wersje wyciągające ręce lub nogi), w czasie gdy druga para kończyn była przytwierdzona do konstrukcji łoża. Stosowano także konstrukcje na stałe przytwierdzone do podłoża (kamienne, metalowe itp.), pełniące identyczną funkcję jak madejowe łoże. Użycie łoża powodowało jednocześnie unieruchomienie osoby torturowanej, co ułatwiało zastosowanie innych tortur. źródło http://pl.wikipedia.org/wiki/Madejowe_%C5%82o%C5%BCe

:D

na krzywe nogi doradzisz łamanie kołem?:P

Jakie krzywe nogi...laska chce sobie wydłużyć ciało, to pomogłam, nie? Do autorki - takie maszyny mozna zobaczyc (a moze i uzyc) w muzeum tortur.

Gość a co dalej
promo dzieki .....Ty jako jedyna wykazalas sie kultura osobista i zrozumieniem w calosci textu pisanego :)pozdrawiam

Gość zasada 909
pojedz do chin bo tm praktykuja metode lamania kosi nog, ktore najpierw sie lamie a potem wstawia taki zelazny takjakby aparat i gdy kosci sie zrastaja to jego sie rozciaga razem z koscia. Ale mozna przy tym urosnac tylko kilka drobnych centymetrow

Gość ile masz wzrostu
I ile lat?

Gość serwisek
Słyszałam,że w japoni albo w chinach nie pamiętam dokładnie wydłużają nogi poprzez rozciaganie w jakiś specjalny sposób,niestety nie pamietam jak to wygladlało.W tv to widziałam na jednym z tych madrych programow typu disovery.

Gość a co dalej
wiem o czym mowicie ....to jest operacja i to bardzo powazna ....przeraza mnie jedynie fakt szpetnych blizn jakie po takim zabiegu zostaja.... lat mam 20 :)

Gość ile masz wzrostu

Gość a co dalej
nie bede podawala ile bo zaczna sie kolejne komenty...:)

Gość ile masz wzrostu
no juz nie przesadaj i tak Cie nikt nie zna. Pewnie ma 165 i mowisz ze to za malo ludzie maja po 140cm i zyja. Zreszta takie wydluzanie nog jest bez sensu bo potem bedzie miala tlow krotki a nogi dlugie i to dopiero glupio wyglada. Zreszta kosci sa slabsze bo takiej operacji i ile bolu bo widialam ten film o ktorym kto tu pisal. Natury nie oszukasz zreszta belno jest malych ludzi. Pomysl jakbys miala 150cm i byla facetem to dopiero kapa

Gość nie ma żadnej
bezpiecznej i skutecznej metody, podane tutaj to albo tortury, albo zabieg dla ludzi którzy mają zniekształcone nogi, a nie które są za niskie. A hormon wzrostu podaje sie osobom które maja jego niedobór

Gość a co dalej
nie no o tej operacji to nawet mowy nie ma,tym bardziej ze w polsce nikt by mi tego nie zrobil jesli nie mam zadnych wad

Gość a co dalej
zreszta ja nie chce jakies totalnej zmiany....zadowole sie 4,5 cm

Gość przykro mi ale
niestety nic takiego nie ma

Gość ile masz wzrostu
to o te 4,5cm chcesz tak cierpiec totalny bez sens. Jakbys chciala z 10cm urosnac to jeszcze moglabym zrozumiec. Zawsze mozesz noic buty na wysokim obcasie ja niestety czesto musze sobie takie podarowac bo dziwnie bym sie czula.

Gość a co dalej
nie mowcie mi ze takie wyciaganie nic nie daje....od 3 miesiecy rozciagam sie na drazku i przybylo mi od tego 1,5 cm....dlatego pomyslalam o tym przyrzadzie jeszcze raz dzieki wszystkim za rady

Gość a co dalej
a ile Ty masz?

Gość Magddallenkkaa
A dlaczego nie chcesz powiedziec ile masz wzrostu??

Gość ile masz wzrostu
Ja mam 175 ale jestem szczupla i dziwnie sie czuje bedac w butach na obcasach a jakbym ubrala takie 10cm to juz wogole kapa

Gość ile masz wzrostu
a wiesz ze rano jest sie dluzszym niz wieczorem?? Wiec moze to wcale CI nie pomaga. A ze stawami to prawda dopiero wtedy zrozumiesz jaka bylas glupia

Gość a co dalej
no ok ...mam 174 wzrostu... i co ?zapewne zaraz posypia sie gatki w stylu ze jestem swir,pojebus i takie tam....no ale tak chce miec wiecej i zrobie wszystko..... poza tym przeciez takie rozciaganie musi cos dawac...do hormonu wzrostu mam dojscie ale wiem ze pewnie jestem juz po okresie wzrostu i teraz te tabsy na nic sie zdadza moga mi tylko pogorszyc sprawe

Gość rozciaganie daje
masz większe przestrzenie pomiedzy stawami, co doprowadzi cie do kalectwa, zrozum to! Nie za 30 lat ale nawet za kilka, czy warto stac się kaleka dla kilku centymetrów?