Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

Pomozcie w doborze kosmetyku...

Polecane posty

Mam zamiar kupic balsam ujedrniajaco-stymulujacy z ziaji...albo blasam nawilzajacy z bluszczem firmy Venus. zastanawiam sie jeszcze nad kremem pod oczy,rowniez z ziaji.Nie wiem,ktory bardziej rozjasni mi cienie pod oczami,czy bio-zel pod oczy, czy moze pietruszkowy, czy moze ze swietlikiem? Jesli mleczko rumiankowe chce kupic (do demakijazu),a moze jakies inne jest lepsze? i odzyzwke do wlosow Plantica-V z kielkami pszenicy - mam suche koncowki. I chcialabym kupic jeszcze jakis nawizlzajacy krem do twarzy.Moze policice mi jakis? Cere mam mloda (19 lat )

A wszystko musi być z Ziaji?Bo ja mam straszną alergię na te kosmetyki i nic z nich ym nie poleciła. Oba balasmy które opisałaś sa do niczego. Polecam balsam ujędrniający z Garniera (zółty) albo z Avonu SSS(zielony). Kremu pod oczy z Ziaji za nic bym znów nie kupiła. Po tym HCL dostałam takiej wysypki, że na oczy nie widziałam i trzy dni musiałam twarz maślanka smarować.Brr. Polecam: FlosLek Hypoalergiczny z różą i Oriflame Seeing is Believing Mleczko polecam z Sorai Rafa Koralowa, Nivea. Odżywak do włosów tylko i wyłącznie Gliss Kur. mają bardzo szeroki wachlarz produktów, na pewno coś wybierzesz. Polecam Asia Beauty. Nawilżający krem do twarzy? Bielenda Milky Beauty, Nawilżający krem do twarzy z Nivea, Avon z bambusem(bardzo dobrze nawilża - duży, tami i dobry) Pozdrawiam

Gość eeeeeee tam
szampony Gliss Kur i wszystkie kosmetyki z Avonu są do bani :-(

a ten floslek z roza..po ile? P. S Mnie ziaja bardzo odpowiada

Gość Madda
wejdx na strone ziaji - www.ziaja.pl: znajdziesz tam różne kremy pod oczy, niektóre są po 20 roku życia, pietruszkowy rozjaśni, ale nie wiem czy nie jest też przeziwzmarszczkowy. Ja też lubie Ziaję - jest ok, dlatego balsam polecam ten, a nie z bluszczu.

Balsam z Garniera jest cudowny-pieknie pachnie i dobrze działam. Jestem zadowolona. Teraz szykuję się do kupna roll on-na celulitis i jestem pewna,że zadziała:)

Gość poziomka88 skąd ta pewność
? hehehehheheheeeeeeeeeeeee

zawsze byłam zadowolona z garniera(jeżeli chodzi o produkty do ciała, pomijając te do twarzy). I mam nadzieję, że sie nie zawiodę:)

Gość poziomka88 skąd ta pewność
no wiesz, wszystkie kremy na cellulit to ściema. Moasaż, zmiana diety, ćwiczenia i codzienny masaż----to jest patent antycellulitisowy :)