Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek78

czyto prawda ze malo która dziewczyn potrafi robic głebokie gardlo?

Polecane posty

Gość gość
Moj 17 cm i nie moge go lyknac, help! 6/9 ale w pozycji bocznej czy on na mnie czy ja na nim?

na poczatek trzeba rozlużnić mięśnie gardła, i obniżyć język tak jak u laryngologa gdy w gardło zagląda głębszy oddech..

Gość gość
Kurde, zara bede cwiczyc na butelce po mineralnej, bo nic innego pod reka nie mam:D

pozdro - ty na nim koniecznie potem tak przygotowana jak wyżej w opisie zaczynasz go wsuwac tak by przesuwał się główką po podniebieniu bydowa i wygięcie penisa podczas 69 to ułatwia

ćwicz na bananie:D:D:D no i dalej jak już go wsubniesz do migdałków i poczujesz opór to zdecydowanym ruchem wciskasz go sobie w gardło przy rozlużnionych mięśniach i poślizgu opór łatwo ustępuje jeśli zrobisz to czybko i na wdechu to nie poczujesz odruchów wymiotnych - wejdzie calutki.

Gość gość
Mnie tez:D Faktycznie chyba na bananie pocwicze:D

zacznij od mniejszego, a jak załapiesz to na wiekszym ćwicz :D powiem Ci że przy opanowaniu techniki długość nie ma znaczenia - bo i tak tyle ile trzeba wsunie się w przełyk - ograniczeniem jest grubość!!

bo sobie pomyslałem ze jak bys tak połkneła i potem przy jakjach odgryzła:) dreszcz mnie pszeszedł takie rzeczy wymagają duzego zaufania do partnerki:-P

Gość gość
A to nie boli w trakcie i po? tzn, przelyk i migdalki?

Gość tak se pisze...
o kurde na sama mysl mam odruch wymiotny... ja nie moge, czasem jak przy lodziku wsadze za gleboko od razu mnie odrzuca... nie sadze zeby wyszlo, nawet z najlepsza instrukcja :):) a z tym baanem, to jakos dziwnie: w skorce bedzie za ostra ta koncowka, a bez skorki, to jak sie zlamie w srodku gardla to co??????????///

Gość arek76
słyszałem ze teraz małolaty są lepiej wycwiczone od starszych?:)

przy obwodzie powyżej 15 jest ciężko wepchnąć, a przy 16 po prostu klinuje się w gardle:D musisz użyc większej siły i migdałki trochę potem bolą - nie radze próbować początkującym. ale takie po 13-14 obwodu wchodzą całkiem sprawnie:P

Gość gość
Jeeeesu, klinuje sie?:o, ale chyba nie na amen, ze pozniej tylko lekarz moze pomoc?:o Nie strasz, bo ja juz bylam sklonna znowu sprobowac...

Gość arek76
to moj przy długosci 14 cm obwod 11 wszedl by odrazu caly?:)

najlepszy do ćwiczeń jest mimo wszystko naturalny penis, albo nie za duży zelowy penis. ostatecznie banan najlepiej z obciętą ostrą końcówka i w prezerwatywie, żeby się lepiej ślizgał:P

pozdro - nie sądzę żeby przy 17 długości miał więcej jak 14 obwodu więc wyluzuj - nie klinuje się na amen, ale stawie większy opór i może zniechęcić do nauki:)

Gość tak se pisze...
i do tego jeszcze przeciez prezerwatywa ma oblesny smak i zapach!!! no chyba ze smakowe, to co innego :) ale i tak troche sie zapach i smak przebija, nawet przez zapachowe i smakowe i nawet kolorowe ;)

Gość Paradoxxx
Pozdro ty lepiej tego nie rób bo mu jeszcze zebami porysujesz :P

a ja jestem mistrzynia glebokiego gardla, ostatnio sie dowiedzialam:D

Zdecydowanie odradzam wszelkie substytuty, które mogą się odłamać w gardle. Może to być wasz ostatni \"połyk\", a śmierć przez zadławienie do najprzyjemnieszych nie należy :o Poza tym gorrraca opisuje wszystko bardzo profesjonalnie ;) Zmieszczą się nawet większe, tylko trzeba na ten przykład polożyć się na skraju łóżka, ze zwisającą nieco głową (odchyloną do tyłu). Poprawiają się wtedy warunki anatomiczne do penetracji ;) Pamiętacie z cyrku jak to robie połykacze szabel? ;) Udanego treningu \"Deep Throat\" :classic_cool:

pozdro - nie boli - po może troszkę - po 1 razie bedziesz miała chrypkę jak po przepaleniu fajkami:D juken - jak nie ufasz partnerce to nie idż z nią do łóżka wcale, a jak ufasz to idz i daj sobie zrobić wszystko:D takie moje zdanie:P

o tak - na większe rozmiary głowa mocno do tyłu na brzegu łóżka a facet klęczy za tobą :) tak się nauczyłam wogóle:D

Gość gość
Booosze, dzis taka jedna baba z mojej roboty - orzesz...pani E.E miala taka chrype, ze moze deep throata robila wczoraj, hehehehe:DJa zebami to nie porysuje, moge conajwyzej odgrysc:D