Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocolino

Boli mnie brzuch od 2 dni

Polecane posty

Gość Cocolino

I nie wiem co moze byc przyczyna. Taki dziwny ten bol. Juz myslalam ze to moze wyrostek A na dodatek powiem ze zle sie czuje i nie chce mi sie jesc- tylko ze to moze byc wina upalow. i naprawde trudno mi wywnioskowac co to moze byc. Boli caly a czasmi jak sie gwaltownie rusze to boli tak nisko. :(

Gość Cocolino
moze jakies paleczki wirusowe?

Gość Cocolino
Tak zgadzam sie ze to przez te pierdolone upaly... :( Owszem cieplo moze byc ale nie az tak.co za duzo to niezdrowo 😡

Gość to przez te upały
panuje jakieś wirusowe zapalenie przewodu pokarmowego. Ludzie wymiotują, maja biegunki, bolą brzuchy i żołądki przez pare dni.wiele osób trafiło do szpitala.

Gość anuśkaaaa
Mnie tez od kilku dni boli brzuch, nie bardzo ale jednak, nawet raz w poniedzialek rano zwymiotowalam. Też już się zaczęłam martwić, myślałam że może czymś się podtrułam

Gość to jest od tych upalów
mnie tez od kilku dni mdli,kreci sie w glowie,jest slabo,chce mi sie wymiotować,na przemioan mam zaparcia biegunki,wzęcia,jestem oslabiona,w nocy spac nie mogę bo jets tak duszno:-oI tak mam co roku,w czasie upalów:-oPrzejebane:-(Nie nadaję sie do zycia w goracym klimacie,o nie!!Dobrze ze w Polsce jest tylko dwa miesiace lata;-)