Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko w rytmie czacza

Mam nadzieję że ktoś się odezwie ... brak okresu i kłucie w podbrzuszu...

Polecane posty

Rok temu odstawiłam tabletki. Okres od tamtej pory bywał różnie... ostatnio w miarę sie unormował - 34 dni - zawsze miałam co 32. Teraz mija 36 dzień, od 3 dni bolą mnie piersi i mam dziwne skurcze i czasami dość mocne kłucie lewego jajnika. Może to na coś wskazywać? nie wiem ciążę, chorobę... Wiem, że powinnam sie zgłosić do lekarza ale akurat jest na urlopie i nie ma żadnego.

czy zauwazyłaś owulacje w tym cyklu? Jesli tak to dobrze, znaczy, że poprostu coś Ci się tam troszkę rozregulowało, myśleze powinnaś sie udać do apteki kupić sobie nospe i czekać na okres, bolące piersi często są jego zwiastunem. Jeśli okresu nie dostaniesz w ciągu tygodnie to kup test ciążowy...a może to niespodzianka?

Ejmi dzięki za odpowiedź już sie bałam, że mnie zlinczują za te pytanie ;) A z owulacją u mnie ciężko że tak powiem - mam strasznie nieregularnie i wstyd sie przyznać ale właściwie nie wiem kiedy ją mam :o Niespodzianka mogłaby w sumie być co prawda wolałabym później ale i tak bym siecieszyła :)

masz podobny problem jak ja, niby siebie obserwuje ale i tak nie wiem na 100% czy mam owulacje i kiedu będe miałą okres, odstawiłam tabletki 5 miesiecy temu, mam nadzieje ze z czasem wszystko wróci do normy. Nie przejmuj się chamskimi postami na kafe to tutaj tradycja - niestety. Życzę Ci udanego wypoczynku i mama nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli...a jeśli nie to będziesz miałą piękną, niezapomnianą pamiątkę z wakacji:) Pozdrawiam

Gość Anka skakanka__

Gość czyli że co