Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije piwo i klepie doły

Polecane posty

Gość gość

Pewnie macie to w tyle i zaraz M wykasuja, ale podobno mowienie o swoich dołach pomaga:oKtos sie napije?

Gość gość
Przegrywam zycie codzien, wszystko robie zle i jestem do d....:oNawet gotowe na wszystko mi wczoraj nie pomogly:o

Gość gość
Musze przyznac, ze udalo Ci sie wywolac usmiech na mej gebie pozdro 🖐️:)

Gość gość
Nie ma sexu, bo nie ma chlopa, moj sie pogniewal, bo go dzis okrzyczalam strasznie za niewinnosc:o

Gość gość
Maalutka, nie wiem czy upaly, przez 2 lata mi sie flustracja zbiera i czasami to wybucha. dokonuje zlych wyborow w zyciu:o

takie są uroki wolności do pozdro;) niewybieranie to też wybór, niestety dlaczego złych?

Gość gość
Nie chce mi sie pisac, bo co Was to moze obchodzic, zwlaszcza jesli nie o seksc chodzi. Generalnie zazdroszcze wszystkim tym, co maja normalna 8 godzinna prace, przychodza do domu, maja wszystko w d...i nie musza sie martwic ze im nie starczy do pierwszego. Tez tak moglam, a sie wladowalam w jakies bagno:oJa w sumie nie wybieralam Maalutka, poszlam na latwizne, a teraz sie okazuje, ze chyba za glupia na to jestem:o

Gość gość
Lusia, bylo tak zrobic, zniesmaczylabys starsze Panie, ja bym miala satysfakcje:D

Gość gość
:o Dokladnie tak jak mowisz. A jesli seks tez nie przynosi radosci, to chujnia staje sie naszym wszechswiatem:o

pozdro600 spoko:) ja sie nie martwię, nie mam o co, samo się kreci, wszystko poukładane spokojnie....masz kryzys , normalne, przepracowanie, też tak miałam nie raz. powinnaś być pewna swoich wyborów:)

Issamaysin weź! co Ty sie dopieprzasz so pieprzenia, mozna dlugo jak ktoś lubi:P:P

Gość gość
Zazdroszcze Maala. U mnie to nie przepracowanie, tylko postepujacy brak inicjatywy do zaczynania czegokolwiek od nowa, i tak nic z tego nie wynika. Jestem glupia jak but, powinnam isc kopac kartofle na polu, do tego bym sie nadawala:o Dwie lewe rece normalnie:osory ze tak pitole, zaraz wypije jeszcze kilka piwek i humor wroci.

oj nie ;) to że moge stać 24 h pod prysznicem nie znaczy ze to robię:P

Gość gość
Mam juz dosc o piperzeniu. Przez to forum na widok slowa penis dostaje mdlosci, na widok penisa juz puszczam pawie:o

powiem Wam coś, ja nie pojmuje tej niezdrowej atmosfery wokół seksu:o

Witam! Siedze i pije piwko sama,bo Mezus poszedł po cos do firmy... No to chlup...

Ale chyba tu nie pasuje bo nie mam dołow... Kurcze ale mi wyszedł \"mięsień piwny\" Wygladam jak w ciazy!

Gość psikutas
Moluś nie po coś,ale dla kogoś.Pewnie przyjdzie bardzo spocony...

Gość pozdro600 dobrze sie ruchasz

Gość gość
Mi nie wyszedl jeszcze, bo dopeiro drugie piwko pije i to na glodniaka, ale wyjdzie. Miesien plus balerony po bokach, zaiste sex bomba ze mnie:o

Gość gość
Skad wiesz, jak sie rucham?

jaki? czy ja jestem jakaś nienormalna? moze to od sporyszu ale k.... nie spożywalam:o ani jakichkolwiek ziółek wilczyczo jagodowych:P