Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna małolata

jestem w ciązy!!!! nie wiem co zrobić!!! poradzcie!!! mam 18 lat

Polecane posty

Gość taka jedna małolata
tak w ogole to wczesniej przeprowadzałam wręcz drakonskie diety, zazywałam narkotyki i paliłam papieorsy, myslicie ze to moze mieć teraz jakiś wpływ na dziecko???

czesc! moim zdaniem gedyby Cie kochal lu zalezalo by mu na Tobie napewno by sie ucieszyl na wiesc o ciazy,ale jest kompletnym dupkiem,draniem ktory Cie tylko wykozystywal dla swojej przyjemnosci.I chyba bys zrobila najwieksze glupstwo usuwajac ciaze!! w tobie jest juz malutkie dzieciatko ktore juz Cie kocha a Ty jestes jego mamą.I niemartw sie rodzicami,jakosa to bedzie,zaloze sie ze pokochaja malenstwo,a Twoj ojciec napewno niebedzie chcial znac tego drania!!ktory chce zebys usunela ciaze.

Gość taka jedna małolata
błągam co ja mam zrobić???? powiedziałąm ze nie chce usuwac ciązy, a on ze sięzabije!! a jak on tego nie zrobi to moj tato :( powiedział ze mu w oczy nie będzie mogł spojrzeć :( i mówił powaznie, ze jak powiem to sie zabije! jestem kompletnie załamana! gdyby nie dziecko sama juz bym sobie dawno zyły podcieła :( niby dorosły facet a jak gówniarz :(

Gość paolla26
idz do psychologa On Ci pomoze,doradzi

Nie rozumiem jego zachowania.Jeśli uprawia się z kimś sex to zawsze trzeba się liczyć z tym,że może być z tego dziecko.Widocznie wiek nijak się ma do jego dojrzałości.Jak najszybciej powiedz o tym rodzicom,nie unikniesz tego.Mam 20 lat i wierz mi,że dziecko w młodym wieku to nie tragedia i rodzice w końcu się z tym oswoją,a z nim powinnaś dać sobie spokój skoro tak niedojrzale do tego podchodzi i nie umie ponieść konsekwencji.

Gość dobra ciocia
moja siostrzenica powiedziała rodzicom , ze jest w ciąży w 4 miesiacu , aby jej nie zmuszano do aborcji , na początku był szok dla wszystkich , bo ona jeszcze nie miała 18 lat , ale teraz już urodziła ślicznego chłopczyka i wszyscy się cieszą. Ty też dasz sobie radę , a rodzice trochę pogadaja , bo niby są od tego aby pogadać , ale potem sama zobaczysz , żesię wszystko ułoży. A ojcu dziecka powiedz o tym , ale jakl się na Ciebie wypnie , to noie proś o nic , poprostu nie będzie on watr tego aby być ojcem Twojego dziecka

Nie masz innego wyjcia jak powiedziec rodzicom.Moze wczesniej powiedz mamie, a ona niech powie ojcu.Mama bedzie wiedziala jak mu to przekazac a Ciebie ominie konfrontacja z ojcem, a widac ze tego boisz sie najbardziej.Milo napewno nie bedzie, ale nie bedziesz z tym sama.Pamietaj, ze dziecko najwazniejsze.Ze tez trafil Ci sie taki sukinkot- mysle o ojcu dziecka!Trzymam za Ciebie kciuki.Wierze, ze bedzie dobrze a na pewno lepiej niz sie spodziewasz...

Temu pseudo facetowi nie wierz, ze sie zabije...Jak juz minie ten najtrudniejszy czas i sytuacja w domu sie unormuje- zobaczysz, ze na kolanach bedzie skamlal u Twych stop...

Gość dobra ciocia
chlopak mojej siostrzenicy tez się bał jej ojca.a szwagier nie odzwyląm się do niej dość dlugo , ale nie uwierzysz przy porodzie obydwaj trzymali ją za rękę:)

Gość andain
witaj..jestem w podobnej sytuacji.dzis dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.za 2 tyg skoncze dopiero 18 lat... moj chlopak jest w wojsku..na szczescie mam pewnosc ze bedzie przy mnie..ale tez czuje sie bezradna..boje sie....niewiem co mam myslec.

pomysl,on chce Cie zmusic,zaszantarzowac zebys ZBILA niewinne malenstwo tylko dla tego ze niestety jego ojciec mimo wieku jest strasznie nieodpowiedzialny,chyba niebedziesz taka glupia zeby zrobic krzywde swojemu nienarodzonemu dziecku z powodu jakiegos dup..... jesli to zrobisz,jestem pewna ze i tak niebedzie miedzy wami tak jak kiedys,myslisz ze bedzie z Toba?? watpie.... zobaczysz wszystko sie ulozy rodzice sie pogodza z tym wwszystkim,ale nierob glupst:(

Obudziłaś się? jest takie powiedzenie \" z d..ą żartów nie ma\" o czym zapominają dziewczyny. Zabawił się... Powiedz rodzicom, trudno nie ma innego wyjścia. Tylko na nich możesz liczyć.

Gość ehhhhh
..wiem, że to nie temat rozmowy. Współczuje c bardzo takiej sytuacji. NIe zrzum mnie źle, ale z czystej ciekawości pytam, jak to sie stało, że zaszłaś w ciąże, czy zawiodły srodki antykoncepcyjne?

Przy stosowaniu środków antykoncepcyjnych nie ma pewności stuprocentowj że nie zajdzie się w ciążę.

Gość andain
laska...sluchaj..to twoja sprawa .i decyzja ale ja mam co prawda inaczej bo moj chlopak cieszy sie z tego dziecka i wiem ze przy nas bedzie..ale pomysl jak mozna zabic takie niewinne sliczne malenstwo..pozdrawiam cie

Gość gasec
> taka jedna małolata I co u Ciebie? 2 dni już się nie pokazujesz. Powiedziałaś rodzicom?

he he ja rozumiem, ze jak facet ma 30 lat a Ty 18 to sie Tobie wydaje, że to stary chłop, ale to bzdura! dobrze, że ma 30 , faceci koło 30 dopiero dorastaja do posiadania dziecka, naprawdę nie ma dramatu, powiec jemu a potem porozmawiasz z rodzicamia moze on Cie kocha i chce się żenic , tata troche pomędzi , bo juz taka jego rola i za rok wszyscy zapomną, będą tylko dzidziusia całować, daj spokój, nie ma dramatu, a jak Cię nie chce to niech spada na drzewo :), dasz se radę, pozdrawiam

o cholender to ja chyba nie przeczytałam drugiej strony, ten koleś to jakas dupa wołowa i tyłe za przeproszeniem, powiedz rodzicom a ojciec powinien mu wtrząchnąc parę i dobrze, nalezy mu się, 30 lat jełop! no nie mogę, 3maj się, niech spada DUPEK!

Gość a ja myśle że
to marna prowokacja