Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwelynnkaa

osaczona ?

Polecane posty

Gość ewwelynnkaa

Witam.... sluchajcie.. ja nie wiem czy to jest normalne czy nie.. ale moj chlopak zawsze kaze mi pisac smsy gdzie ide o ktorej wychodze z kim ide i kiedy bede... poza tym potrafil mi sie wlamac na poczte i przegladac maile, zna moje wszystkie hasla do wszystkiego na kompie a na dodatek potrafi mi robic awantury o to ze komus sie podobam( chociarz ten ktos nie podoba sie mi), ledwo cos i juz bura jest tak chorobliwie zazdrosny ze slow mi brac... chce miec nde mna ciaglą kontrole a jak ja sie stawiam to on ze ja cos ukrywam... zawsze sie dobrze dogadywalismy... ja po prostu przestalam mu juz mowic co i jak bo mnie to wkurza jak nie wiem co ,mnie nikt nie bedzie zamykac w zlotej klatce!:[:(...no to mu powiedzialam... gdzie bylam co robilam i wkurwilam go mowiac ze cale stado za mna latalo i wogole ..specjalnie wzbudzilam w nim zazdrosc bo myslalam ze pęknie i chcialam go doprowadzic do szalu...ale nie:O on jeszcze bardziej byl wscielky... męczy mnie takie cos!! ale go kocham i nie chce go zostawiac:( wszystko jest ok tylko zbyt chce mnie kontrolowac.. on mowi ze mnie kocha i musi wiedziec gdzie co i jak.. a ja chce wolnosci...

Gość ewwelynnkaa
wiem ze duzo sie napisalam:(:(:(:( ale POMOCY!!!!!!!!!!!!!

Gość ewwelynnkaa
PROSZE NIECH MI KTOS ODPISZE :(:(:(:(:(:(

Gość kkkjjj
Co tu mozna odpisać ... "ale go kocham i nie chce go zostawiac wszystko jest ok tylko zbyt chce mnie kontrolowac.. on mowi ze mnie kocha i musi wiedziec gdzie co i jak.. a ja chce wolnosci..." - podjełaś juz decyzję , tzw. pat , bedąc z człowiekiem tak zaborczym mozesz zapomnieć o wolności. Bedziesz mieć wolność jak się z nim rozstaniesz , ale tego nie zrobisz. Tzn. zrobisz jak Ci juz ta kontrola uszami wyjdzie , ale jeszcze nie teraz.

Gość kik*
A co Ci napisać? On się nie zmieni. Albo się będziesz na to godzić, albo go zostaw. Mój ojciec jest chorobliwie zazdrosny. Całe życie robi mamie awantury o jakieś wymyślone romanse i zdrady. Mój ex był tak szurnięty, że nocami siedział w samochodzie u mnie pod blokiem i sprawdzał czy nigdzie nie wychodzę z domu. Zostawiłam go. Życie z psychopatą to nie dla mnie. Nie miałam ochoty wykończyć się przy nim psychicznie.

Gość bibol
ja jebe, takich tematow sa setki :O "kocham go chociaz mnie wkurwia strasznie z zazdroscia swoja"- utop sie dziewucho, bo jego nie zmienisz 🖐️

Gość dobry wist
spieprzaj dziewczyno, bo zycie z kms takim to dramat

Kochana, kręcisz sobie bicz na resztę życia! Ten facet jest chory na władzę, kontorlę i zazdrość, a to mieszanka, która Ci zniszcy życie, zresztą, nie tylko życie, juz niedługo staniesz się kłebkiem nerwów, a on Cie zacznie lać bez litości. Uciekaj od niego gdzie pieprze rosnie!

Gość ilala
nie daj się dziewczyno tak kontrolować!!!! Mój mąż, a jestem 8 lat po ślubie robił tak od początku naszej znajomości i najpierw mi się to podobało ale z biegiem czasu to jest nie do znesienia!!!! Wczoraj na przykład byłam u przyjaciółki i trochę nam zeszło dłużej no i mój mężuś dziś ma focha że jak mogłam tak długo u niej siedzieć i o czym my tak długo gadamy, że na pewno tam był ktoś jeszcze itd. To okropne, to terror. Ja wiem że już go nie zmienię ale ty masz jeszcze szansę !!!.Stawiaj na swoim i nie daj się!!!

Gość kik*
Z tym biciem to już przesada... To, że ktoś jest nienormalnie zazdrosny nie znaczy, że jest też zdolny do rękoczynów.

dokładnie to znaczy, niestety, najpierw jest zdolny do śledzenia, kontrolowania, zatruwania każdej sekundy życia, a potem - z bezsilności i w poczuciu domniemanych krzywd i zdrad -leje, pomijam już, że najwięcej zbordni w rodzinie bierze się własnie z tego powodu! No ale - jak wiadomo: "jak sobie pościelesz, tak się wyspisz"

Gość bibol
i jeszcze jedno....trzeba miec naprawde w czapce najebane zeby byc z takim kolesiem, moze jak Cie porzadnie obije i wyladujesz na ojomie dopiero sie opamietasz ...

Gość niepojęte naprawdę
Najlepsze w tej historii jest to, że ewwelynnkaa sama DOBRZE wie, że z facetem jest coś nie tak, CZUJE i WIDZI, a jednak pisze naiwnie, że go kocha i nie chce go zostawiać. W takim razie czego chce? Jakiej porady oczekuje? Żadnej, pisze, zeby pisać, nie widzę innego powodu.I to jest najsumtniejsze : ma wszystko jak na tacy, żle sie z tym czuje, ale lubi się katować widocznie i niczego nie zmieni. On ma się zmienić! Chłe chłe! Nie rozumiem tej naiwnej wiary ludzi, w to, że inni się zmienią i dostosują do naszych oczekiwań. Tak sie niegdy nie zdarza! Chcesz cos zmienić, to zmień SWOJE postepowanie! Tylko Ty możesz cos zmienić, w tym wypadku odejść. A jesli nie odejdziesz, to wszystko będzie jak jest, ale w miarę upływu lat będzie się nasilać i gehenna stanie się nie do zniesienia! Dziewczyna ocknie się - jak ktos pisał - pierwszy raz na OIOMIE.

Gość ewwelynnkaa
ide sie zastrzelic:O:O:O:O a jego chyba w dupe kopne bo chyba fktycznie bdzie coraz gorzej.. kij z tym zescie mnie pojechali i dzieki wam za to potrzeba mi bylo jakiegos zapalnika:)