Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trwalka

trwala a okres??

Polecane posty

Gość trwalka

na poniedzialek jestem umowiona na trwola u fryzjera, a dzis dostalam okres (u mnie trwa5dni), czy okres wplynie na jakosc skretow?? czy lepiej to przelozyc na inny dzien

Gość mnie się wydaje ze nie
włosy sa martwe, a trwała to zabieg na samych włosach, wiec okres nic do rzeczy nie ma

Gość ania2
przełóż szkoda kasy skręcą się ale po tygodniu mogą się wyprostować ja tak miałam

Moja znajoma, dostała okresu, gdy miała zrobić sobie swoją pierwszą trwałą... Niestety, kiepsko ona wyszła... Więc radziłabym przełożyć... w czasie okresu wiele rzeczy nie wychodzi...

ja w tamtym roku robiłam trwałą pod koniec okresu, to był jakiś chyba 4 dzień. Oczywiście w histerii zadzwoniłam do swojej fryzjerki żeby się zapytać czy trwała wyjdzie i powiedziała że jeśli nie jest to początek okresu to ok, z doświadczenia wie, bo robiła. Pod koniec można bezpiecznie iść. I trwała super. Robiona 5 lipca zeszłego roku a na końcówkach jest do tej pory. Ostatnio trochę podciełam włosy i je suze normalnie na grubą okrągłą szczotkę ale były dłuższe i mi się nei chciało to zostawiałam, wysychały i były pokręcone i ja je tylko związywałam - trwała się trzyma rok czasu :) w dobrym stanie :)

na początku nie wychodzi tak od 4 dnia ponoć ok :) i ma to duży związek :) mimo iż włos \"martwy\" jak to poprzedniczka napisała choć ja sie z tym nie zgodze,że martwy;)