Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę już go mieć

czy możliwe że skoro jest tak gorąco okres mi się wydłuży??????????????????

Polecane posty

bo to już 5 dzień a ze mnie leci jak z kranu mimo że biorę tabletki:o boże nienawidzę mieć okresu...chce jechac do chłaopaka i chce żeby było cudownie bez biegania do łazienki, bolu, krwi..... kiedy to się w końcu skończy????????????????:( :( :(

Gość egis
lepiej idź do lekarza, są różne tabletki, które Ci na pewno pomogą

Gość tak to mozliwe..............
ja mam identycznie - 5 dzien i leci :( a zazwyczaj ywa 3-4

do lekarza mogłabym iść najwcześniej w poniedziałek a do tego czasu to bedzie juz 7 dzień i i tak mam zmarnowany weekend:( tak to mozliwe.............. u mnie też od kiedy biorę tabletki trwa 3 góra 4 dni.....boże to jest tak męczące.....😭 ja chcę do mojego chłopaka a nie cierpię do niego jeżdzić z okresem!!! a nie ma jakiś domowych sposobów na pozbycie się tego świństwa w końcu ze mnie???

Gość hmm... To może ja
ja często biorę no-spę ze względu na ból ale zauważyłam, że po no-spie, mam krótsze okresy, po prostu po jej wzięciu mam silniejsze krwawienie, więc cały okres trwa krócej, bo macica szybciej się oczyszcza. Więc może to Ci pomoże skrócić okres.

czyli skoro ze mnie leci i leci to powinno sę to szybciej skończyć i tak! przeciez to nie może trwać w nieskończoność....a najgorsze jest to że wiem że okres nie skończy mi się nagle, że skoro dziś mam tak jak w najgorszy dziń to jutro bedzie tak sobie, pojutrze jeszcze trochę, we wteorek jeszcze lekkie plamenie...boże przecież to jakiś koszmar!!!!😭

Gość hmm... To może ja
A może z hormonami masz coś nie tak? Moja koleżanka kiedyś miała okres przez 17 dni i cały czas z niej leciało jak z kranu, nie obyło się bez lekarza i tabletek.

ja też tak miałam przy pierwszym opakowaniu ale teraz jestem przy 6 i do tej pory było ok!!!! a teraz nie dość że dostałam o jeden dzień za wcześnie to jeszcze nie widać końca. wiem że pojde do lekarza ale tak mi żal tego weekendu ze muszę sobie popłakać:)

Gość vcx
Ja biore tabletki ponad dwa lata. Teraz nie dosc ze dostałam dzien wczesniej okres niz powinnam to okres mam bardziej obfity niz zwykle i trwal 6 dni

Gość mbrrr
kiedys nie biorąc tabsików miała okres 7!! dni a teraz biorąc abletki okres mam o 3-4dni i bezbolesny ( tak przynajmniej jest po yasmin) wie moze lepiej zmienic pigułki.. idz do ginka :)

Gość co za głupota
że ma zmieniac tabletki:o jest upał i to normalne że okres Ci się wydłuża(choć jak dla mnie 5 dni to normalny okres. ja biorę tabsy prawie rok i zawsze mam okres po 6 dni) więc nie apnikuj tylko czekaj. założe się że minie jutro lub pojutrze. pozdr