Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gejsza333

kulki gejszy

Polecane posty

Gość Gejsza333

kupilam soebi kulki gejszy i niewiele czuje, czasem lekkie wibracje ale zadna rewelacja, na pewno to nie jest stale podniecenie. Napiszcie czy to ze mna jest cos nie tak czy te kulki dsa przereklamowane. a moze ja jestem po prostu uzaleniona od mojego mez i zadne kilki nie moga sie z nim rownac?? czekam na opinie

Gość Gejsza333
upup

Gość ło maj gosh
z tego co ja wiem te kulki nie mają dawać przyjemności tylko ćwiczyć mięśnie pochwy, zeby było fajniej podczas sexu ;)

Gość *a*
Hmmm.... tez mam takie kulki i tez nic nie czuje... Tylko kiedy pociagam za sznureczek... Ale tak przy chodzeniu to nic niestety.... no moze czasem cos drgnie... Wiec moim zdaniem tez sa przereklamowane.

Gość hej siupa
odczuwam to samo , tzn brak odczucia :P

Gość pewna kobietka
No własnie chyba powinna sobie wsadzić wadro, bo tez tych kulek nie czuję a jak wstane to mi w ogóle wypadają.

Gość fyfif
"ło maj gosh : z tego co ja wiem te kulki nie mają dawać przyjemności tylko ćwiczyć mięśnie pochwy, zeby było fajniej podczas sexu" dubluję, może przeczytają ze zrozumieniem

Gość jacuś_p
fyfif "ło maj gosh : z tego co ja wiem te kulki nie mają dawać przyjemności tylko ćwiczyć mięśnie pochwy, zeby było fajniej podczas sexu" dubluję, może przeczytają ze zrozumieniem POTWIERDZAM I POPIERAM!!!! Kobiety ćwiczcie do cholery miesień Koegla !!!!

Prawdziwe kulki Lun Chia beli kiedyś wypełnione z 1/3 rtęci, 1/3 wody, 1/3 powietrza. Rtęc i woda odpychając się powodują ruch przez każdy dgań, a 1/3 przestrzeń pusta słuzyła aby tą cieć się rozpędzała. Niestety.. a może dobrze.. rtęć jest zabronione.. i juz to nie jest to.. Mam jeden komplet.. oryginalny kulki z maakitu, z jedwabną snurką..

Gość do reno 1965
wyciagasz je zebami swojej damie???

Gość gość
Kulki przede wszystkim muszą być doskonałej jakości, kupione ze sprawdzonego źródła, a nie byle gdzie, byle jak, byle tanio. Ja mam metalowe kuleczki średnicy 3,5cm kupione tu http://skleperotyczny.eu/21-zabawki-erotyczne i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona :) Robią to, co mają robić ;)

Gość Megann1981
Popieram. Jak ktoś chce aby kulki były pożyteczne to należy kupić oryginalne. Ja mam zestaw 3 kulek i jestem z nich bardzo zadowolona Polecam szczególnie tym którzy zaczynają przygodę z tym gadżetem. Kulki rozwiązują problemy związane np. z nietrzymaniem moczu, wzmacniają mięśnie, ale faktycznie efektem może być również mocniejszy orgazm. Ja kupiłam dokładnie te i w tym sklepie http://www.erotyczny24.pl/je-joue-ami-czarne-p-3059.html

Gość gość
fakt ten zestaw kulek wydaje się być całkiem ciekawy i przekonujący

Gość Jovvita1982
Tez planuje zakup tego zestawu Ami od Je Joue czyli zestawu kulek gejszy. Przedmówca ma rację pełno niestety na rynku podróbek więc radze uważać .... niedawno nabrałam się na allegro na niezłą podróbę która niestety po tygodniu nadawała się do kosza.... Co do kulek :) przemawia do mnie to że w zestawie znajdują się trzy typy kulek o różnym rozmiarze i wadze, tak, by trening był jak najbardziej efektywny :)

Gość gość
kupiłam je i puki co widzę dużo poprawę w pracy moich mięśni. Maż widzi jeszcze większą :D

Gość gość
Ja mam takie platikowe kulki w kulkach i jak chodzę z nimi to te male kulki poruszają się w tych wiekszych uderzając o ścianki i tops prawia duża przyjemność osc maly mankament to to ze są głośne i na poczatku mnie to krepowalo bo inne osoby mogly to słyszeć ale teraz sie tym już nie przejmuję

Gość gość
Kulki Lelo