Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesita -jedno pytanie

Małe pytanie do Lusesity de Milagros Dolores.

Polecane posty

Gość Lusesita -jedno pytanie

pragnę skierowac do Ciebie! Kiedy opiekujesz się córką (rozmawiasz z nią, chodzisz z nią razem po sklepach, przygotowujesz jej posiłki) skoro cały czas tu siedzisz? I czy Ty pracujesz?

Gość powiedz mi najpierw jedno
czy ty tu przesiadujesz 24h/dobe i stad wiesz, że ona jest tu tak samo "zawsze" jak ty ...

lusi - im się wydaje że A) z pracy pisać się nie da;) B) nie zauważają, że mniedzy wpisami z pracy a wieczornymi jest kilka gdzin przerwy albo że nie codziennie wieczorne są c) nie zauważają jeśli kilka dni lub weekend kogoś nie ma przyczyna? jeśli piszesz pod 1 nickiem to wydaje się, że jesteś znacznie częściej niż osoby, które siedzą więcej, ale jadą na kilku (kilkunastu?) nickach :D:D:D:D

Gość gość
Ja tu pisze dosyc czesto, a mimo to mam jeszcze mnostwo czasu na inne rzeczy. Jest dokladnie tak jak pisze gorrraca, to takie zludzenie optyczne, ze my ciagle tu siedzimy:D

Gość noob
tylko osoba siedząca sama na forum 24/dobe moze sie pytac innych czy tyle tutaj siedza. JA tez jestem codziennie bo mam satły dostep do kompa i netu a mam tez czas na spacery, sprzatanie, ogladanie filmow, granie, pracowanie itd :O

Gość co to za gwara
"B) nie zauważają, że mniedzy wpisami z pracy a wieczornymi jest kilka gdzin przerwy albo że nie codziennie wieczorne są???????????????? " JAK NIC NA ! 100% DYSLEKSJA ALBO/I DYSORTOGRAFIA HAHAHAHAH a jak nazwiemy problem ze złożeniem zdania? DEBILIZMEM CZY KRETYNIZMEM :o

Gość ale o co ci chodzi człowieku
??? :O

Gość noob
oczywiscie ssij, jak sie nie ma argumentu zawsze zostaje czepianie sie literówek

Domyślam się, co się dzieje. Jest na forum ktoś nowy, niesamowicie wredny. Wpisuje się na pomarańczowo, ciągle zmieniając nick. Próbuje każdemu dowalić. Nieszczęśliwy (a) ? Wampir energetyczny? Proponuję ignorować. :D

Gość pytanie zadam z wieczora
🌼😭:(