Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklana

jak skutecznie pozbyć się owłosienia na nogach???

Polecane posty

Gość szklana

golenie na krótką mete a po depilatorze wrastające włosy a pozniej blizny,macie jakis pomysl?

Gość kamicka
pasta cukrowa - trzeba miec cierpliwość laser - drożyzna

Gość szklana
pasta cukrowa podobnie jak depilator wyrywa z cebulkami wiec wlosy beda wrastaly czy nie?

Gość kamicka
to juz sprawa indywidulana. Niektórym wrastają, niektórym nie. Niektórych wyrywanie boli jak jasny gwint(np mnie) niektrych w ogole. Niektórym pasta wyrywa wlosy z cebulkami, a mnie przeważnie tylko urywała włosy:O Dlatego ta pasta nie jest dla wszystkich:(

moim zdaniem wystarzy uzywac peelingu i wlosy nie wrastaja!:) ja nie mam tego problemu i urzywam depilatora:)

Gość kamicka
majeczka a powiedz jakiego peelingu uzywasz?

Gość _dziunka_wawa
hejka.powiem Wam ze niektorym zadne cholerne peelingi ani szorowanie szorstka gabka nie pomagaja!!!!!!!!!!!!!! to sprawa indywidualkna! ani wsok mi nie dal rady, ani ta pasta cukrowa-wgole nie zadzialala!moze zle zrobilam bo to z przepisu jakiegos, ale kompletny kanal byl, jak stosuje depilator to mam 3 dni z glowy z pwoodu podraznien i zaczerwieninienia a po tygodniu juz iodrastaja wloski. jednym slowem-kanal!! dobrze ze mam cudownego faceta ktory wrzeszczy na mniue jak zaczynam mowic o nogach, udach bikini itp...chce byc piekna dla siebie, ale nie wiem jak!i to najbardziej boli:(( mam okropne owlosienie...a tera zjak gole zyletke rano to juz wieczorem mam odrosty pomiajjac ze caly czas mam takie carne kropki-poprostu widac te wloski...eh...i na co mi to lato jak nawet spodnicy zalozyc nie moge?! pozdraiwam