Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeestresowana

jakie są przyczyny braku miesiączki? to już 10 dzień

Polecane posty

Gość zeestresowana

spóźnienia, wczoraj zrobiłam test ciążowy i nie jestem w ciąży. Co to może być?? jestem chora?:(

może właśnie dlatego, że się stresujesz? nie masz pojecia jak to wpływa na organizm... :( może jesteś w trakcie jakiejś diety? choroba to ostatnia rzecz, jaką można założyć, najpierw trzeba by wykluczyć wszystko inne :D

Gość zeestresowana
właściwie to teraz stresuję się brakiem miesiączki , ciagle o tym myślę i nawet mam koszmary. Nigdy nie miałam super regularnego okresu ,ale zawsze był.

Gość jestes w ciazy
test nie wykryje na poczatku ciazy

10 dni to jeszcze nie tragedia, to się zdarza nawet bez powodu, najlepiej przejdź sie do lekarza, zrobi wywiad zbada cię i wszystko będzie jasne :) ale nie sądze, żeby to było coś poważnego:)

nie jest w ciąży... nie każdy brak okresu oznacza ciążę :/ poza tym testy wykrywają ciążę już po 7 dniach od ostatniego stosunku... nie mówiąc już o 10 dniowym opóźnieniu. zresztą dziewczyan nawet nie pisałąże współżyje... :/

Gość zeestresowana
niestety nie zdąże pójść do lekarza bo wyjeżdżam nad morze:( Znając życie dostanę tam okresa i cały pobyt będzie nieprzyjemny. No trudno:( Jak się nie pojawi to po powrocie pójdę do lekarza. dzięki że odpisałaś .:)

Gość oj wez
chyba masz okres od niedawna co? takie wahania sa normalne, ja raz pol roku nie mialam okresu i co i nic sie nei stalo zyje

Gość zeestresowana
Mam już kilka lat.