Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smutnaaa podczas burzy

Co zrobic aby pozbyc sie tych grudek na twarzy?

Polecane posty

Chyba wiecie o co mi chodzi??Te syfki mnie wkurzaja,robilam wszystko...kupowalam specjalnie jakies kremy,peelingi,potem z tego zrezygnowalam i nie robilam nic procz picoa wody mineralnej...to nic nie daje...nie wiem juz co mam robic:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
idz do kosmetyczki ja mam takie hmm zasorniki od przegrzania chyba heh bo chodze w tapecie w lato ale mam jakies blizenki na brodzie i czole dlatego jesli masz na ca艂ej twarzy takie syfki to idz do dermatologa i kosmetyczki napewno pomaga a ja polecam osobiscie brevoxyl albo acnederm sa niez艂e no i 偶ele do mycia twarzy z siark膮 i cynkiem np eveline cynk w tabletkach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
powtarzam to gdzie si臋 da: m膮ka + mi贸d + woda = adio zask贸rniki !!!! 艣wietna sprawa, m贸wie wam!!! i nie trzeba wydawa膰 kroci na kosmetyczk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mam mr贸wki
i co z ta mikstur膮 robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie co z ta m膮k膮
? Na kaszaki te偶 pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
kaszaki?....hmmm....niewiem, nie mam kaszak贸w wi臋c niewiem...ale mozesz spr贸bowac :) od tej m膮ki otwieraj膮 si臋 pory-niewiem jak i dlaczego-ale wa偶ne 偶e to dzia艂a :) ...a wszystkie zask贸rniki wychodz膮 na wierzch....troch臋 to obrzydliwe, ale osobi艣cie wol臋 nie mie膰 ich w sobie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂a艣nie co z ta m膮k膮
w jakich proporcjach to miesza膰 i jak d艂ugo trzyma膰 na twarzy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
ja mieszam to na oko ;) tak 偶eby by艂o do艣膰 rzadkie.....najwa偶niejsza jest m膮ka(!!!)- mi贸d moim zdaniem jest tylko po to 偶eby konsystencja by艂a jednolita ;) nie trzeba tego trzyma膰 na twarzy, wystarczy na艂o偶y膰 na sk贸r臋 i delikatnie masowac :) je艣li nic nie b臋dzie si臋 dzia艂o to nale偶y jeszcze troch臋 pokropi膰 sk贸r臋 wod膮 :) i dalej masowa膰 po pierwszym 'zabiegu' sk贸ra jest wyra藕nie g艂adsza, ja wykonuj臋 go regularnie zeby pozby膰 si臋 wszystkich potwor贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 desperatkaaa
A ta m膮ka to jaka ma by膰? I jaki rodzaj miodu? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
艂ojezuuuu :P m膮ka normalna :P niewiem...tortowa? :P po prostu zwyk艂a m膮ka...a mi贸d nie odgrywa waznej roli :P w ka偶dym razie powinien by膰 p艂ynny :P m贸d mo偶na zast膮pi膰 cukrem rozpuszczony7m w wodzie :) a od biedy mo偶na TO zrobi膰 sam膮 m膮k膮 z wod膮....ale konsystencja nie jest najfajniejsza ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 desperatkaaa
To bardzo ciekawe ;) A czy ten spos贸b nadaje si臋 do cery wra偶liwej i naczynkowej? Po r贸偶nego rodzaju do艣wiadczeniach musz臋 by膰 ostro偶na ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
to tylko m膮ka ;) a je艣li masz problemy z naczynkami to polecam kolagen :) jest dobry na wszystko-tylko 偶e do艣膰 drogi :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 desperatkaaa
Ja to prawd臋 m贸wi膮c boj臋 si臋 bardziej tego miodu ;) Jest taki lepki ;) Kolagen? Mo偶e kiedy艣, teraz jestem sp艂ukana, bo zaszala艂am z kupnem krem贸w z filtrem ;) I teraz si臋 m臋cz臋 z tymi t艂u艣ciochami :O Dzi臋ki za przepis ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
eeeee....mi贸d? :P je艣li zmieszasz go z m膮ka nie b臋dzie si臋 lepi艂 tylko utrzymywa艂 konsystencj臋 ;) ....a no i oczywiscie po takiej akcji z miodem nie mozna wychodzi膰 na mr贸z ;) wiadomo dlaczego :)

Udost臋pnij ten post

mi wlasnie ie chodzi o zaskorniki,ich mam tylko troszeczke...chodzi mi o takie grudki,z ktorych wychodza syfki jak sie przydusi:P mecza mnie juz one.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahhahahahahahahaha
we藕 rozp臋d i uderz w 艣cian臋. Wszystko si臋 rozpry艣nie i to bez wygniatania :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z tymi przerosnietymi
zaskornikami brzmi strasznie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wyciskajcie
a ja sobie je wczoraj wycisnelam i teraz mam czerwone obrzydliwe plamo-siniaki na twarzy....NIE POLECAM! ;( musze sprobowac tej maki

Udost臋pnij ten post

a to tak po jednej maseczce zejdzie??:P Jak dlugo ja trzymalas na twarzy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
艂omatko :P ju偶 pisa艂am :P

Udost臋pnij ten post

pierwszy raz mam za soba:P moze i cos tam widac za pierwszym razem,ale nie duzo...zobaczymy jak dalej bedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
yyy....wida膰? ...mo偶e da艂a艣 za ma艂o m膮ki :P ...a widzia艂a艣 zask贸rniczki? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woda gazowana
spooooko tez sobie to zrobie ale jak to mozliwe ze one wychodza:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karamba22

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy na pewno
m膮k臋 mieszasz z wod膮 a nie z mlekiem? Ja czyta艂am na kt贸ryms topicku,zeby miesza膰 z mlekiem wi臋c jak to ma by膰?:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
m膮k臋 miesza艂am z wod膮 :P .....to m膮ka chyba odgrywa najwa偶niejsz膮 rol臋 :) a przepisy s膮 r贸偶ne ;) .....ONE wychodz膮 chyba dlatego 偶e m膮ka jako艣 rozszerza pory...? nie mam poj臋cia, wa偶ne 偶e wychodz膮 :P .....pomy艣lcie sobie co si臋 dzieje jak zagniatacie ciasto ;)....smacznego ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wronka aha
hej powiedz cos wiecej na ten temat... pliz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wronka aha
jestem wlasnie po zabiegu... ;-) Wszystko jest ok tylko nie powiedzialas ze to bardzo trudno sie zmywa, tzn. generalnie niezle rozpuszcza sie w wodzie, tylko bardzo sie roluje i na tym chyba polega fenomen tej .. maseczki (???) bo rolujac sie zluszcza wszystko. Skora rzeczywiscie jest gladsza i ladniejsza. kaszaczkow jakby mniej, no, ale to byl moj pierwszy raz.. :-) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam lepszy spos贸b
o ja pierdziele....hahaha :D:D:D ale mnie ubawi艂a艣 :P to si臋 nie roluje!!!! to co wzi臋艂a艣 za zrolowan膮 maseczk臋 to zask贸rniki!!!! widzia艂a艣 ich konsystencj臋... :O s膮 jak gumowe 偶elki....brrrr a schodz膮 trudno bo zapl膮tuj膮 si臋 we w艂oski na twarzy :/ ...mi zw艂aszcza na zuchwie :( ...ja 艣cieram je r臋cznikiem :O

Udost臋pnij ten post