Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam zamiar

Przymierzanie stroju kapielowego ???

Polecane posty

Gość Mam zamiar

zakupic stroj kąpielowy. Ale bez przymierzenia sie nie obejdzie. Górę stroju spoko zawsze pozwolą, ale jak to jest z dołem od kostiumu, czy można go przymierzać? No założmy na własną bieliznę ???

Gość rysia nie z klanu
mozna jak dasz im zaswiadczenie, ze nie masz grzybicy

Gość wwwww2
Tak, mozna dol przymierzac, ale na wlasna bielizne. Zreszta wolalabym nie ryzykowac przymierzania noszonych przez kogos majtek:O

Gość kia szuma
można przyzmierzac, pza tym wszystkie majtki od strojow kąpielowych mają w kroku nakleojoną taką foliową wkladkę jak wkłądka higieniczna

Gość madcar
Witam jestem sprzedawcą kostiumów kąpielowych. Dziwię się że nie pozwolili przymierzyć kostiumu, po prostu jest to nieprofesjonalne podejście do sprzedaży. Ja zawsze pozwalam przymierzać całość kostiumu ( kostium to nie bielizna), jeżeli chodzi o dół stroju to niestety większość sprzedawców nie wie do czego służy folijka higieniczna. Otóż służy ona właśnie po to, żeby można było przymierzyć na nagie ciało, a nie na bieliznę. Folijka taka powinna być wymieniona po każdym mierzeniu ( koszt folijki niewielki od 2 do 6 gr). Ja się upomniałem u producenta i dostałem spory zapas. To dotyczy sprzedawców z profesjonalnym podejściem. A co dotyczy klientek/ów Mierząc kostium kąpielowy: 1. Ściągnij buty (mam bardzo dużo majtek z odbitym butem) 2. Staraj się nie pobrudzić 3. Jeżeli nie ma folijki lub jest, a nie jesteś pewna co do jej czystości sama zadbaj o swoje zdrowie używając np. zwykłej cienkiej wkładki higienicznej. Pozdrawiam