Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangostan

co sadzicie o emigracji?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś No wlasnie gdyby bylo dobrze to by nie wyjezdzali. Wiec dlaczego setki tysiecy rocznie brytoli emigruje z tych wysp szczesliwosci? Ale wy tego nie widzicie tyrajac w fabrykach czy innych korpo za marne grosze po 12h. xxx uważasz, że brytole emigrują bo szukają pracy w fabrykach we Francji czy Hiszpanii??? oni emigrują bo mają kupę kasy i chcą obie spokojnie żyć w krajach gdzie jest mało ludzi i piękna pogoda!

Gość gość
Popatrzcie się na historię PL. Tutaj od Mieszka I były tylko wojny, nędza i nieszczęścia narodowe. Stąd wszyscy uciekali od zawsze. Mickiewicz, Curie-Skłodowska, Chopin, Polański, Miłosz s*******ali stąd aż dym leciał. Ten kraik z obrzeży Europy właściwie nie istnieje, bo i dziś jest w 100% zależny od zachodu. Przecież Polacy nie mają nic swojego, bo już wszystko sprzedali. Te montownie i fabryki, też nie są ich. A najgorsze jest to, że polski pracodawca wyzyskuje rodaka i płaci mu 1/5 z tego co powinien. Tacy jesteście patrioci to ryjcie na niego jak biali murzyni. Ja i prawie 3.000.000 Polaków do PL nie mamy zamiaru wracać. Bo niby do czego? Do tych wiecznie narzekających i niezadowolonych ludzi? I te ich pijackie mordy oglądać? Oni sobie dadzą rady bezzemnie. I ja też bez nich.

Gość gość
No i choj ci doope emigracyjny smieciu. Nikt za Toba śmierdzący szczurze w PL nie tęskni.

Gość gość
a co to za zwrot zal,pl

Gość gość
obok mnie mieszka niemiecka mloda rodzina , ciekawe czy ich tez niemcy od smieci wyzywaja bo mieli czelnosc sie z niemiec wyprowadzic Ruch w Europie jest normalny ludzie mieszkaja to tu to tam , Niemiec przeprowadza sie do Szwecji , Szwed do Austrii , Dunczyk do Norwegii , Austriak do Holandii i NIKT KURWA NIE MA Z TYM PROBLEMU TYLKO POLACY

Gość gość
Tylkl oni emigracyjny smieciu nie opluwaja swoich krajow. Pyerdolona emigracyjna niemota

Gość gość
ciebie nie trzeba opluwać! ty się opluty urodziłeś!

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, emigracyjny smieciu, ze smierdzisz. Jesteś gownojadem i emigracyjnym zasrancem. Dla takich jak ty nie ma i nie będzie miejsca w PL. Zgnijesz w uka jako emigracyjny śmieć.

Gość gość
EJ psycgolh który puszesz tu tyle poszukaj jskijs fundacji która ci twoje schizycwyleczy .może w UK a może w pl pajacu bo rozum to masz niczym bezmozg

Gość gość
Emigracyjny smieciu, to ty masz gowno zamiast mózgu, dlatego na emigracji musisz gnic. Jakbys miał trochę oleju, to w PL zylbys na poziomie. Emigracyjna niemota. Jak tam? Umyles juz raczki po czyszczeniu brytyjskich bądź nazistowskich gowien smieciu?

Gość gość
A ja miałam pecha, że się w PL urodziłam. Tutaj kuźwa jest tylko patologia naokoło od wszechczasów. I ma rację ten co pisze, że tu tak jest od Mieszka I. Francowaty kraj, francowaci ludzie i ta beznadzieja na każdym kroku. Niby Europa, ale pensje murzyńskie i same mordy alkoholików naokoło. Można się zżygać. Codzien was widzę naokoło jak jadę do mojej g*******ej pracy i dość mam was. Wyjadę stąd jak tylko trafi się okazja.

Gość gość
Kupić ci bilet smieciu?

Gość gość
Muszę cie xmartwic człowieczeństwa bez mózgu, bovnie mieszkam w UK anibw Niemczech. Ja w Polsce mamnswoje mieszkanie, które wynajelam , miałam dobra prace i nie musialam wyjeżdżać. Ja chciałam wyjechać jo mimo tego o ze cis się ma to się widzi co jest nie tak.

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, emigracyjny smieciu, ze smierdzisz. Jesteś gownojadem i emigracyjnym zasrancem. Dla takich jak ty nie ma i nie będzie miejsca w PL. Zgnijesz w uka jako emigracyjny śmieć. x widze ze choroba sie poglebia , przestales brac leki?? czy moze za mala dawke masz i nie dziala jestes w ogole pod opieka specjalisty? ewidentnie cierpisz czlowieku ale to da sie leczyc

Gość gość
Może załóż chory czlowieku partie która nie będzie wpuszczać ludzi z emigracji.ale co z toba ? Nieudacznika ktoremu nawet wyjazd za granice nie pomógł ? Ty jesteś nikim bo się cudów spodziewales a tu się okazało ze bez charyzmy zacto z zasciankowoscia i polskim jadem to ty jesteś smieciem