Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona trawa

Czy mogłam zajść w ciążę??

Polecane posty

Gość zielona trawa

Wygląda to tak: przez długi czas brałam tabletki. Odstawiłam je jednak 4 miesiące temu. Od tego czasu wszystko sie we mnie rozregulowało. Dotychczas uregulowany okrs pojawiał sie kapryśnie..kiedy chciał=czasem po 30 dniach..czasem po 2 tygodniach..ale do rzeczy..wtrakcie stosunku pękła prezerwatywa..było to na 3 dni po okresie...chciałam poczekac 2 tygodnie i zrobic test..ale zaczełam plamic..bo nie wiem czy to okres jest (krwawiłam 3 dni..)..co mogło oznaczac te 3-dniowe krwawienie??Pomóżcie..

Gość zielona trawa
Żadna z Was nie była w podobnej sytuacji?? To dla mnie bardzo ważne..

Gość mooonki
w 3 dni po mięsiączce ,a zwłaszcza po stosunku jeszcze sie krwawi. Ja mam tak zawsze:)

Gość Orangenlimoniade
Nie przeginaj z tymi topikami, cierpliwosci...

Gość mooonki
mój mąż nazywa to czyszczeniem:p...

Gość zielona trawa
moonki- jak to oczyszczeniem?? po 2 tygodniach od stosunku??

Gość zielona trawa
Wiem,ze po 3 dniach od rozpoczecia miesiaczki jeszce sie krwawi..ale po 3 dnich od ZAKONCZENIA okresu to chyba juz nie...w moim przypadku chodzi o ta druga ewentualnosc..tak wiec..mozliwe,ze jestem w ciazy..mimo iz znow krwawiłam??

Gość mooonki
sorki ...nie doczytałam do końca:o po dwóch tygodoniach to juz nie czyszczenie... Ale w czasie ciązy ,w dniu kiedy powinnaś dostać miesiaczke moze wystapiś własnie plamienie 3 dniowe....ale nie koniecznie o to musi chodzic.to może tez być skutek rozrególowania po odstawieniu anty...,i nie musi sugerować ciązy:) Wiec lepiej zrób test. Teraz testy wykrywają juz 6 dniową ciąze. Odczekaj jeszcze kilka dni i zrób ten test.

Gość zielona trawa
Dzieki mooonki...juz sie bałam,ze ktoras napisze,ze mogłam poronic..:-( (tą ewentualnie zapłodnioną komóreczke) az ciari przeszly mnie po plecach...pozdrawiam