Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rabarbar

Double penetrated

Polecane posty

Gość rabarbar

co sadzicie o tej formie seksu tzw seks na dwa baty, pytanie do dziewczyn ktore to robily, jak sie czulyscie w trakcie?

Gość rabarbar
jako faceta można mnie posuwać tylko na jednego bata :(

Gość brazowinka
a skad wizac faceta z dwoma penisami? :(

Gość rabarbar
chyba zaden nie ma dwoch, a moze dwoch facetow po jednym penisie;)

Gość poniedzialek
No chyba ze facet i wibrator.

Gość co za bzdura
oczywiscie ze faceta mozna posuwac na dwa baty wiem po sobie jest bardzo przyjemnie!!!:)

Gość mniammmmmm
W sexshopie można kupić majtki z lateksu z TRZEMA penisami naraz!!! Jeden jest na zewnątrz(można komuś wsadzić), drugi wkłada się do cipki a trzeci do dupci .... zakładam te majtasy a tych na zeqwnątrz rżnę mojego faceta ... krzyczy z rozkoszy!!!!!

Gość mniammmmmm
W sexshopie można kupić majtasy z lateksu z trzema penisami naraz!!! Jeden jest na zewnątrz, można komuś chętnemu wsadzić, dwa są w środku, jednego wkładam sobie do cipki a drugiego w dupcię .... super wrażenia!!!!!!!!!

Gość rabarbar
mniammmmmm a nie myslalas kiedys jakby to bylo miec dwa prawdziwe penisy i w pupie i cipce?

ja mialam ...ekstra uczucie!!!najpierw lekkiego rozpychania...a potem jazda...uchhhh az mi sie same nozki zaciskaja...

Gość rabarbar
robilas to od przodu czy tylu??jak dlugo trwal stosunek?

robilam to z jednym na jezdzca przodem a drugim na pieska od tylu w pupcie...tak jest wygodniej ...tylko trzeba pamietac o tym zeby sie ruszali w jeden rytm bo kutaski moga wyjsc,,,,

no...w takiej pozycji to oni dlugo nie wytrzymali...ze swiadomoscia ze obaj sa we mnie....szybko doszli...moze nawet za szybko...a ile to dokladnie trwalo to nie wiem ...nie mialam ze soba stopera..hihhihih

Gość mniammmmmm
Ja marzę o sexie na dwa baty, a jeszcze lepiej trzeci bat w ustach .... to by była jazda!!!

Gość rabarbar
pytam sie bo ja tak, bolało jak jasna cholera, ty masz łatwiej bo masz 2 otworki a ja jako chłopak tylko jeden. Dziewczyny zwasze maja łatwiej. Najbardziej nie lubie jak mi sie w odbyt spuszczaja. a wy ??

oj 3 kutaski to dla mnie za duzo...jak by Cie tak rzneli pokolei w dupsko to przyjemnosc watpliwa....ja daje rade dwom ...i tyle mi wystarcza...i tak trzeba byc silna kobietka zeby dwom dogodzic....nie dac byle jak ale DOGODZIC....!!!

pytam tylko z ciekawości, będąc gejem i tak bym nie chciał ale wiesz ja nie wiem słyszalem ze dziewczyny za 5o zł robia loda aty ?

Gość Cez
kurna ktos mi nick ukradł

Gość zakladam topikk
Nie bolalo miauczydelko?

to ja rabarbar ten prawdziwy miauczydelko a ty to robilas z jakimis partnerami czy jeden to twoj facet a drugi ktos inny? jak czulas ten moment jak zaczeli sie poruszac w tobie?

nie obrazam sie....nigdy w zyciu nie dostalam za seks pieniedzy ...robie to tylko dla wlasnej przyjemnosci....zrobilam to 4 razy....zawsze z przynajmniej jedna znana mi doskonale osoba...za kazdym razem traktowana bylam baardzo dobrze - pytali co moga a czego nie...i co chce ja w danym momencie...nie tylko dawalam ale i bralam....mam bardzo mile wspomnienia..chcialabym to zrobic jeszcze raz ale czas na razie nie jest przychylny...

mnie to bolało strasznie , wiesz jestem drobny tam środku a on mi 2 penisy tam do srodka wkladali, znaszmoze jakis dobry srodek nawilżający ??

żegnam fałszywy rabarbarze UWAGA Cez nie jset Rabarbarem on sie tylko podzywa. SPadaj oszuście !

Gość kuciapka
najlepszy jest olej jadalny słonecznikowy .... daje niesamowity poślizg

nie nie bolalo...trzeba byc dobrze nawilzonym ...zawsze to robilismy w hoteliku...a nasze zabawy trwaja ok 6 godzin i nie jest to rzniecie non stop....

miauczydelko mi sie wydaje ze trzeba byc odwazna dziewczyna by na to sie zdecydowac...a czy seks dp preferujesz n ostro czy bardziej czule?

miauczydelko a gdybm ja ci dał za to 400zł to czy zzrobiłbys to ze mną odbytniczo. no wiesz ty z przyczepionym penisem, tylko ty byz we mnie wchodziła?? bylabyś za??