Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pencomp2

kiedy test?

Polecane posty

Gość pencomp2

Czesc powiedzcie mi prosze kiedy powinno sie zrobić test ciążowy?:))

Gość ognistaaa
Teoretycznie w pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki, ale na rynku juz sa dostepne testy ktore mozna zrobic w dobe po stosunku! Sama robilam, polecam wycieczke do apteki i rozmowe z farmaceutka-One Ci poradzą:) Pozdrawiam

Gość pencomp2
dzięki serdeczne za pomoc:))

Gość annii
pierwszy raz słyszę o teście który można zrobić dobę po stosunku!!! przecież do tej pory mogło jeszcze nie dojść nawet do zapłodnienia! Z tego co wiem testy wykazują ciążę najprędzej 6 dni po zapłodnieniu (nie po stosunku!!!), ale w moim przypadku dwa razy takie testy zawiodły.

Gość ognistaaa
Oczywiscie ze dobe po stosunku i masz racje ze...wcale nie moze dojsc do zaplodnienia ale...moze!!! A testy znam prawie na pamiec, lecze sie ne nieplodnosc i....co miesiac robie z nadzieje test:P Poza tym kazda farmaceutka jej udzieli porady jezeli zapyta, pozdrawiam

Gość ognistaaa
Pomylka: jest napisane...." nie moze dojsc do zaplodnienia ale...moze" a powinno byc: "Nie musi dojsc do zaplodnienia ale..moze" Pozdrawiam

Gość pencomp2
serdeczne dzięki dziewczyny za wypowiedzi:))

Gość heh11ehehe
moze zle robilas test skoro zawiódl .... mnie nie zawiodł nigdy a w swoim zyciu robilam juz mnostwo testow :) polecam PRE test albo Quck