Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota7

kosmetyki naturalne - jaworek.net - ostrzeżenie

Polecane posty

Gość dorota7

Wszystkie miłośniczki kosmetyków naturalnych chciałam przestrzec przed korzystaniem z oferty zakupów surowców na stronie jaworek.net. Zamówiłam tydzien temu dwa oleje, zrobiłam od razu przelew i nic... Dzisiaj na mojego maila z pytaniem otrzymałam wygenerowana automatycznie odpowiedź, że p. Jaworek jest na wakacjach do 30.07 i nie odpowiada na maile. Szkoda, że nie powiedziała mi tego uzgadniajac zamówienie... Tak więc na opłaconą przesyłkę priorytetową będę czekać conajmniej cztery tygodnie, o ile wogóle przyjdzie. Niefajne postępowanie.

Gość ej no ale każdy ma prawo
chyba do wakacji...

Gość dorota7
Tak, ale możnaby powiedzieć klientce o tym wcześniej, prawda? Zapłaciłam za towar, który dostanę - o ile wogóle - najwcześniej po czterech tygodniach. Życzę miłych wakacji...

Gość uria
A ja dziś dostałam moje zamówienie z Jaworka - bardzo miła obsługa, wszystko doszło tak jak powinno. Zamawiałam rzeczy jakiś tydzien temu i Pani Ola odrazu zastrzegła, że dopiero w sobote będzie mogla wysłać paczekę. Bardzo polecam ten sklep.

Gość dorota7
No, to nie jest tak najgorzej, skoro co druga klientka zadowolona :) Łyso mi tylko, że to ja zostałam olana, no, trudno.

Gość uria
Dorota7 - ja mysle, że to poprostu niefortunny zbieg okoliczności i rozumiem że możesz być niezadowolona z faktu, że zostałaś tak potraktowana - ale myśle sobie, że warto poczekać. Na pocieszenie dodam, że wlaśnie uwazyłam sobie balsam do ust z przepisu Pani Oli i jest ŚWIETNY!! Tisane się chowa przy nim. Pozdrawiam serdecznie