Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona....

ginekolog okropny lekarz!!!!!

Polecane posty

Gość przerażona....

musialam do niego pojsc bo mialam okropnie bolesne miesiaczki i jak przyszlam to on zapytal czy jestem dziewica...od razu kazał mi ściągnąć spodnie i majtki i cały czas sie na mnie patrzył...:(to było okropne póżniej kazał usiąść na tym zimnym i strasznie wysokim krześle, ustawil mi nogi na tych podnózkach załozyl gumowa rekawiczke nalal jakiegos plynu, usiadl mi miedzy nogami i chwile patrzyl a pozniej wsadzil ta swoja gruba reke i tak strasznie mocno naciskał:(:( plakac mi sie chcialo:( tak bardzo bolalo a on tak wpychal coraz glebiej i krecil...myslalam ze nigdy nie skonczy:( to bylo straszne:(

Gość Anooo
Standardowe badanie, nie ma sie co dziwic :classic_cool:

Gość moglas durna mowic ze boli

Gość agaaai
ja jak bylam ostatnio pierwszy raz to najbardziej sie przerazilam jak zobaczylam to krzeslo... nie wygladalo tak jak sie spodziewalam... strasznie wysokie i jeszcze ta lapma jak u dentysty!!!! jakby chcial na prawde jakis mrowek szukac :| na szczescie nie musialam sie rozbierac (ufff) bo mam problemy z zanikiem miesiaczki wiec na razie skonczyko sie na szczescie na rozmowie.

Gość okey
Stół operacyjny też nie przypomina wygodnej sofy... Ludzie przecież to lekarz i sprzęt do badania, a nie fotel to wypoczynku przed tv. Miałaś standardowe badanie, na rękę nałożył sobie żel zeby zmniejszyć tarcie.A uciska zawsze, żeby zbadać jajniki...Laparoskopia też nie jest przyjemna a jak każde inne badanie wykonuje się dla spr. stanu zdrowia. Trzeba było iść do kobiety jak się wstydziłaś.

Gość polp
zgadzam sie z tematem