Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pararampampam

lato 2007

Polecane posty

Gość sssssssssssssssoooossssssssss
uppa

Dziewczyny jako doświadczona w przygotowaniach podpowiem:) żurek superpomysł, ale nie w lecie!!!!!! Jak będzie 30 stopni upału, to kto będzie miał ochotę na tłusty, ciężki żurek??? Pomysł z kwiatkami w doniczkach dla gości- GENIALNY. Kurde, mogłam wcześniej pomyśleć:P Na serio najlepszy, jaki kiedykolwiek słyszałam w tej dziedzinie:) Acha my się zdecydowaliśmy na tort po obiedzie do kawki, bo po północy dużo ludzi boi się mieszać torta z alkoholem

Gość kuchreczka
Jestem z zwodu kuchrką i naprawde polecam na nowoczesne wesele - ślub nie wiem jaka różnica :p :p :p po prostu bankiet stojący i bary mieszane czyli wszyscy goście bawią sie i stoja po prostu a nieopodal tych barow stojacyh kilka stolikow aby zmeczone stare babuszki mogly posiedziec - polecam widzialam takie i polecam ;)

Papierowe - nie wszyscy mają tzw. \"tradycyjne menu\" - ja mam np. włoskie, i też of course bez tego nieśmiertelnego rosołu, jak chcesz, to mogę Ci podać moje menu - może będzie inspiracją ? Greckie jedzenie - świetny pomysł :-)

Wiesz, ja też sie zastanawiałam jak zrobić, żeby wszystkim i sobie dogodzić, i stwierdziłam, że nie lubię ani rosołu, ani kotleta, więc trudno, to będą \"spokojne\" dania, bez wydziwień, ale też bez twz. \"nieśmiertelników\". W koncu mi też sie ma podobać, prawda ? A poza tym, wiem, że kucharz, który będzie gotował, jest \"boski\", więc powinno wszystko smakować :-) A zamiast rosołu mam: Zupę krem szpinakowy z grzankami i szynką parmeńską - nie powinien nikt grymasić, że za ciężkie i małostrwane.

Wiosna, pewnie, że mogę :-) Nie wiem, czy jest tłusta, czy nie - wierzę kucharzowi, że nas nie potruje. Jadłam za to krem z borowików - pyszny, ale to to było dopiero cholernie cięzkie. A jak ktoś nie będzie chciał jeść zupy ze szpinaku, to na wejście dostanie takie \"dziwactwo\": roladę z cielęciny z suszonymi pomidorami, szynką parmeńską (znowu ta szynka ;-) ), kluseczkami gnocchi, sałatą ruccola i orzeszkami pinii oraz torcikiem z grillowanych jarzyn.

Tylko kuźwa, zapomniałam powykasowywać połowe rzeczy, w tym umowę i dane osobowe, więc prosze nie przekazuj w tej postaci tego dokumentu dalej.