Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaszw

Dobry ginekolog na podkarpaciu.

Polecane posty

Gość aniaszw

Szukam dobrego ginekologa na terenie podkarpacia. Prosze o wasze opinie.

Gość fiolka5
Idź do Słowika jedyny z tytułem dr. Ordynator w Strzyżowie. W Krośnie to Pelc odrynator w Krośnie. Nie polecam Jurenko. Chciwy na kase. Zaniedbuje poważne badania

Gość awwegg
podkarpacie długie i szerokie, z w jakich okolicach poszukujesz lekarza?

Gość breaker2
moze uscislisz gdzie na podkarpaciu?? w podgrodziu jest super dr GAWLIK

Gość aniaszw
Rzeszów, Przymyśl , Jaroslaw. Interesuja mnie lekarze , którzy pracuja tez w szpitalu.(ewentualny poród)

Gość ghjdf
na pokarepaciu nie ma dobrych ginekologow, w2ogole nie ma dobrych lekarzy. Ja chodze do pani Machniak (specjalista poloznictwa oraz chorob) . Pracuje w szpitalu na szopena w Rzeszowie. A prywatnie przyjmuje w łancucie. Niby dobra. Przynajmniej mi krzywdy nie zrobiala. Glownie zajmuje sie kobitkami w ciazy.

Gość do aniaszw
w Przemyślu bardzo dobra Monika Hanasiewicz a w ktorym tygodniu ciązy jestes?

Gość do aniaszw
do porodu potzrebna jest dobra połozna a nei lekarz

Gość aniaszw
moze i tak ,ale ja jestem po poronieniu i teraz chce odwiodzic dobrego lekarza, który poprowadzi mnie dalej. Dopiero myśle o ciązy.Starania rozpoczęte ale bez eferktów.

Gość aniaszw
A p. Monika Hanasiewicz gdzie przyjmuje (numer telefonu) i kiedy. Szczególy dotyczące oplat;-)

Gość Aldula
Ja chodzę do Dorskiego(Rzeszów), zajmuje się niepłodnością i nie tylko. Za wizytę płacę 80 zł. Jest bardzo dobrym lekarzem, dużo znajomych do niego chodzi.

Gość do aniaszw
M.Hanasiewicz przyjmuje na ul. Grunwaldzkiej w przychodni GAMMED w poniedzialki, srody i piatki od rana do poludnia (do ostatniej pacjentki) w czwartek po poludniu tez w przychodni ale prywatnie, a we wtorki i w piątki po poludniu przyjmuje prywatnie na Sportowej ja placilam 50 zl za wizyte, ale warto bylo dac, bo uratowala moją zagrozoną ciąże nie pracuje w szpitalu ale ma tam swojego lekarza ktorzy jakby co to sie wszystkim zajmie

Gość breaker2
ten gawlik z podgrodzia jest naprawde ok-bierze 50 zł a kobiety ktore do niego chodza i nie moga zaciazyc-to nie zawsze od nich bierze -mowi ze rozlicza jak zaciazy-a i jest w szpitalu w debicy-jakby podgrodzie ci nic nie mowiło

Gość aniaszw
dziękuje za pomoc, juz byłam u wielu lekarzy ale nie o wszytkich można usłyszec od znajomych.

Gość akla
Witam, ja mam pytanko - co sądzicie o dr Rabie ze Szpitala Wojewódzkiego w Przemyślu?? Jestem w 3 miesiącu ciąży i potrzebuje porady

Gość kjhg
Czy zna ktos doktor Mroczkowa i czy jest dobrym ginekolodiem?

Gość kjhg
Czy zna ktos doktor Mroczkowa i czy jest dobrym ginekolodiem i gdzie przyjmuje prywatnie???

Gość mongal1979
W której przychodni przyjmuje dr Monika Hanasiewicz na ul. Sportowej w Przemyślu, bo tam są dwie. I czy ktoś może mi podać jakieś namiary bo słyszałam, że jest lekarzem godnym polecenia. Czy to prawda?

Gość kinga504
czy ktos wie gdzie przyjmuje doktor ginekolog dorota kasprzak fudała

Gość kinga504
bardzo mi zalezy jesli ktos wie to prosze napisac. bo chodze do dr klimuka na (bohaterow getta) i pilnie chce zminic lekarza

Gość atur
Czy doktor Kasprzyk_fudali przyjmuje tylko prywatnie? Jeśli tak, to może polecicie mi jakiegoś dobrego ginekologa, który przyjmuje po południu (w Przemyślu) odpowiedniego do poprowadzenia ciąży?... Wprawdzie mam już jedną ciążę za sobą, ale prowadzoną w Krakowie i szczerze mówiac bardzo stresuje mnie liczba kompetentnych i do tego bezpłatnych lekarzy w tym mieście. Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi.

Gość do fiolka5
od kiedy Slowik ma tytuł doktora?

Gość misia343
witam czy znacie jakas dobra pania ginekolog na podkarpaciu okolice rzeszow ropczyce strzyzow ?????????????? i ile koszt wizyty dzieki

Gość dzazga
eż poszukuję ginekologa na terenie Przemyśla. Wcześniej chodziłam do Rzeszowa do doktora Wal-Jaszczyńskiego nie najgorszy ale z uprzejmością też nie najlepiej. Ostatnio poszłam do Pawęzkowej , miła ale stara i nie sprawia dobrego wrażenia. Może ktoś poleci mi dobrego ginekologa!

Gość A GINEKOLOG W KROSNIE jaki
jest dobry.Nigdy nie bylam na badaniu i moze sie kiedys wybiore jesli lekarka bylaby dobra i sympatycnza :(

Gość ja.a.a.a
Dorota Kasprzyk Fudali. najlepsza-jest też w szpitalu na monte cassino w przemyślu wię w trakcie i po porodzie jest opieka. przyjmuje na 3 maja

Gość duraccelll
W Jarosławiu Czekański, Łoś, Wrótniak w Przemyślu przede wszystkim Raba, przyjmuje prywatnie w Zurawicy, ordynator w Szpitalu Wojewodzkim w Przemyślu.

Gość duraccelll
W Jarosławiu Czekański, Łoś, Wrótniak w Przemyślu przede wszystkim Raba, przyjmuje prywatnie w Zurawicy, ordynator w Szpitalu Wojewodzkim w Przemyślu.

RABA z przemyśla/żurawicy jest baaardzo zły!!! ostrzegam, znajoma omal niew umarła podczas porodu, pękła jej szyjka macicy inni też mówili ze się stoiczył, kiedyś był dobry, ale podobno zachorowal na raka, podobno leki które zażywa są na tyle silne że nie nadaje się już do pracy!!! a ja sama szukam dobrego ginekologa w Przemyślu, na pierwszą w życiu wizytę, chyba mam grzybicę, i się boję, zna ktoś jakąś PANIĄ ginekolog delikatną w miarę, a nie taka co krzyczy?bo mam trochę ponad 20 lat i jeszcze nigdy nie byłam doradzcie coś, kogoś

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaaa
polecę ci dr Kasprzyk-Fudali na 3 maja prywatnie. baaardzo miła pani pracuje też w szpitalu.