Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mula

czy lubicie miłośc francuską?

Polecane posty

Gość mula

codziennie musze zrobić mu dobrze ustami potrzebuje tego ineczej nie zasne

Gość mmmmmmmmmmm
teza tak bym chciał codziennie zazdroszcze mu...

No ja bardzo lubie... uwielbiam! w róznych pozycjach i konstelacjach. uwielbiam jak moja Pani mi to robi - a robi wspaniale :) lubie jak robi z polykiem , chociaz nie jest to wyznacznik dobrego seksu francuskiego - choc mily to dodatek :) A Wy znacie jakies ciekawe techniki lub sposoby aby bylo super fajnie? Zawsze chetnie posłucham co Panie potrafią, co lubią i jakie są opinie Pan ów w tej dziedzinie. pozdr, Ilu

Gość jojojojojjjj
ja mogę powiedzieć tyle ze bardzo chcialabym to zrobić mojemu facetowi ale sie wstydze.... cholernie mi z tym źle bo w niczym wstydliwa nie jestem, moge rozmawiac z nim o orgazamach o wszystkim ale boję sie Go zacząć pieścić w ten sposób..to chore

Gość ajjjj
to sprobuj po woli.....pocaluj go w brzuszek, pepuszek i podbrzuszkiem i powolutku schodz niej, a dalej pojdzie naturalnie:)

Gość jojojojojjjj
tak właśnie planuje to zrobić ale jak przychodzi co do czego to oblatuje mnie strach i myśle sobie: ,,jeszcze nie teraz"

Gość ajjjj
no to kieliszeczek szampana, babelki do glowy uderza, bedzie wesolo, i pojdzie latwiej:))

Gość uwielbiam
robić mojemu chłopakowi dobrze ustami...Ja pomagam sobie w ten sposob,ze penisa obejmuje tez kciukiem i palcem wskazujacym a na kazdym z nich mam pierscionek,ktory ociera sie dodatkowo o penisa podczas lodzika.Moj facet odlatuje wtedy..albo jak biore lyk wody gazowanej i dopiero jego meskosc do buzi..ajjj!

jakie jescze ciekawe techniki znacie? ja np. lubie 69 ale jak ja jestem do gory, wtedy zakladam jej nogi pod pachy i wtedy mam ją całą wyeksponowana, obie jej dziurki.... jest bosko wtedy

Gość fujjjjj
!!!!!!!!!!!!!!! :O

ja lubie mojemu Misiowi robić jak przed chwila miał orgazm , to wtedy penis jest taki mięciutki, uwielbiam go brać całego do buzi, a pod prysznicem, mrauuuuu az sie wilgotna robie :p

Gość i po co takiego flaka ciągnąć

Gość super wypas
Kocham , brac i dawać

Gość lód na loda
czy mozna połozyc lód (do jedzenia), na loda? Jakie facet ma doznania? I czy mu nie zaszkodzę?

Lubimy :) obydwoje :) uwielbiam mu robic dobrze, kiedy rozmawia przez telefon, albo budząc go tak, albo po zjedzeniu loda (tego prawdziwego zboczuchy perwersyjne :P ) ... takimi zimnymi ustami i lodowatym językiem :D

mozna z lodem, miodem, dżemem, jogurtem, bitą smietana - z czym chcesz.... jest fantastycznie jak go wtedy liżecie...

a jakies szczegolne pozycje preferujecie? ja lubie stac - gdy ona siedzi . no i oczywiscie 69 :) jak wolicie ostro czy delikatnie? A Panie - jakie nacie techniki - chętnie wyprobujemy z żoną!!!

sama przyjemnosc tym bardziej jak wiem, ze mojemu facetowi sprawia to ogramna przyjemnosci nigdy nie m dosc:P:P:P a on tez ma super jezyczek pozdrawiam cie mmm757😍👄😍

Gość wy sie
poznaliscie na kafe czy przed tem sie juz znaliscie w realu, bo rozumiem ze cos was laczy....?