Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spocona cala

GORACO MI BARDZO

Polecane posty

Gość spocona cala

JUZ TEGONIE WYTRZYMAM CO ROBIC? PORADZCIE :O

do spocona cala --> nie przy jedzeniu kurde goraco do tego jem cieply obiad mam dosc tego upalu w dzienn ie da sie siedziec w niocy nie da sie spac kiedy wreszcie spadnie deszcz?

wczoraj jechalm autobusem takim w ktorym okna sie nie otwieraja tylko szyby wstawione ale otworzyc sie ich nie da autobus pelen ludzi normalnie nie da sie opisac jak w saunie wysiadlam to bylam cala mokra mialm mokre nawet czolo co mi sie nigdy nuie zdarza

Wczoraj u mnie lał deszcz ;) Ale i tak gorąco było, jak sie obudziłam, to kuszulkę miałam przyklejona do pleców, a włosy gdzieś do czoła i szyji bleee... ;) Teraz wentylator mam na szczęście włączony :D i mam otwarte okno od strony wschodu, więc słonko już nie świeci (to jedyny pokój w moim domu, który ma okno od strony wschodu) ;(

Gość Zero transportu publicznego
woda termalna w aerozolu na drogę kostki lodu wszędzie gdzie przebywamy (dom, praca) wiatraczki zimne prysznice

u mnie wczoraj i dzis mialy byc burze i co? i nawet kropla nie spadla hm no moze spadla jakas kropla ale co najwyzje jakis ptak przelatujac sie posikal bo deszcz to to raczej nie byl CZY KTOS WIE KIEDY BEDZIE PADALIO I KIEDY W KONCU BEDZIE CHLODNO? :O

Gość nigdy