Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

opalanie w ciązy...

Polecane posty

Gość mkk

czy w ciązy wogole nie mozena lezeć na plazy nawet w koszulce,,jadę teraz na urlop i zastanawiam sie czy będa mogła choc troche posiedziec na plazy....

Gość jak dla mnie
ponoc trzeba sie chronic od słońca bo powstają przebarwienia na skórze które cieżko usunąć

Gość to już 928756208756708257
topik z tym samym pytaniem :P

Gość gargamelek
Ciaza nie lubi przegrzewania.... zaslon brzuch bluzka... i jak tylko poczujesz ze robi ci sie cieplo zmykaj ze slonca i sie schlodz... uwazaj tez na twarz, bo moga ci po ciazy zostac plamy od slonca

Gość mkk
czyli troche moga posiedziec,,,a twarz bede smarowac wysokim filtrem...

Gość Merighold
Oczywiscie, ze mozesz sie opalac. Stosuj tylko dobry krem z wysokim filtrem, zeby w razie czego uniknac brzydkich przebarwien, ktorych niekiedy nie mozna sie pozbyc. Pij duzo wody, to bardzo wazne. Uwazaj na slonce w godzinach 11-15, wtedy najlatwiej o oparzenia.Ale mozesz przeciez wtedy schronic sie w cieniu. W cieni tez sie opalamy, ale wolniej i bez oparzen.No i udanych wakacji zycze :D

Gość Merighold
Acha i mozesz wyjsc na plaze w bikini a nie w zadnej tam bluzce. Ja osobiscie bedac na wakacjach widzialam duzo kobiet w zaawansowanej ciazy, ktore paradowaly po plazy w bikini.Sama tez sie opalam a jestem w ciazy.

Ja polecam fajną tunikę ciążową. Zakrywa brzuch i chroni przed szkodliwymi falami UV nasze maleństwo. Można w niej wchodzić do wody. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. I pamiętaj, że jeżeli szukasz jakiegoś produktu w najniższej cenie to używaj porównywarki cenowej CoZaCena.