Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

superemka

wstydliwy problem/

Polecane posty

Mam problem...bardzo dziwny...otóż od jakiegoś czasu an moich wargach sromowych (większych) pojawiły się drobne, białe krostki...czasami powiększaja się, czasem zanikają... Pytałam sie lekarza-powiedział ze to nic takiegi i nie jest groźne (cóż za lakoniczna odp....) ale mnie to denerwuje! Czy moze któraś z was miała podobny problem? Może wiecie jak sobie z tym poradzić? bo aj już nie wiem...:(

Gość nonononnanan
Ej juz o tym pisałam to pewnie jest opryszczka. Dziwne tylko ze lekarz nie wpadł na to ze moze byc to opryszczka. Są dwa typy 1. typ wystepuje na ustach 2. typ występuje własnie na narzadach rodnych. Jezeli masz na narzadach rodnych to nigdy nie bedziesz miała na ustach i odwrotnie. Zovirax pomaga i jakas duza globulka robiona na zamowienie . Ale wez i podpowiedz to swojemu ginekologowi bo pewnie nie wpadł na to przez te upały ;) pozdrawiam i nic sie nie martw z tym mozna zyc ...

Dzięki za odp:) Wiesz co-zauważyłam też ze mój mężczyzna ma też takie drobniutkie krostki na jadrach...tyle że wykluczam ewentualne \"zarażenie się\" od niego gdyż to pojawiło sie znacznie wcześniej.... A czy zovirax mogę uzywać bez konsultacji z lekarzem czy lepeij skonsultować sie z nim?