Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malizna

11 st. C

Polecane posty

Gość malizna

temperatura wody w bałtyku.ale padaczka pojechać i nie wejść do wody. wakacje na 102 :)

byłąm walsneiw sobote i w niedziele nad Bałtykiem dokładneij na helu.. tam woda jest boska.. ma 20 stopni.. caly dzien siedzialam w morzu.. trzeba wiedziec gdzie jechac

Gość hmm no to sie ciesz
ze woda ma 11 stopni, bo u mnie ma 9;/ masakra

Gość ja bym chciał żeby woda
w jeziorach miała tyle stopni. Ale niestety ma powyżej 20-tu :-O

Gość xxl66
przynajmniej nie pada.w zeszłym roku miałem wątpliwą przyjemność wczasować się nad bałtykiem.w tym roku takiego błędu nie będzie , jadę gdzieś na południe.jeszcze nie wiem gdzie. może włochy może bułgaria albo cośjeszcze innego.napewno nie bedzie to polska.patriotyzm patriotyzmem ale szkoda lata.

a ja pływam w adriatyku. woda taka ciepła, że nie daje żadnej ulgi od upału plażowego.....tęsknię za Bałtykiem

Gość kocyk na plazy
W jastrzebiej gorze miala 8 stopni , nikt sie nie kapal, nie dalo sie nogi zamoczyc bo az bolalo i lapaly skurcze, pozniej pojechalam na hel i woda byla cieplutka, wiec najlepiej dowiedz sie jaka temperature ma tam gdzie jedziesz

Gość akuku_zbuku
to w końcu dobrze się pływa w ciepłej wodzie czy nie. nie ukrywam mam zaplanowany urlopik za granicą tam gdzie temp wody nie spada poniżej 20 ugotuję się więc czy nie ? :))))

Gość Dla mnie najlepsza woda
jest wtedy, gdy ma około 17 st C

Gość upal jak cholera i zimna woda
nie kumam ?

Gość marek_wawa
czasem tak jest, prądy morskie wypychają lodowatą wodę.czyli masz wypalone słońcem plaże - upał i lodowatą wodę.amplituda temperatur 20-25 stopni jest raczej niestrawna i stąd problem.wrażenie jakbyś wskoczył do przerębla. osobiście wolałbym jednak sie pomoczyć w ciepełku a nie drżeć jak galareta po kilku minutach kąpieli.